ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йешич: До седмица ще се разбере дали ще поема Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 10.06.2011Коментари (17)5976
©
Локомотив (Пд) се раздели с временния си треньор Саша Николич и поста отново е вакантен. Преди започването на летния лагер на "чернобелите" за треньорското място се спрягат бившият наставник на Локомотив (Сф) Драгомир Окука и Миодраг Йешич, който в България бе наставник на Славия, ЦСКА и Литекс. В момента Йешич е в Белград.

"До седмица ще се разбере дали ще поема Локомотив (Пд)", сподели сръбският специалист.

"Не съм разговарял нито с президента Коко Динев, нито с никой друг от пловдивския тим. Нещата не са се променили. Както ви казах, въпрос на дни е да се разбере дали ще поема отбора. Нито аз съм единственият треньор, на който Локо (Пд) разчита, нито тимът от Пловдив е единственият, който бих поел", обясни в свой стил Йешич.

"Имам оферти от два отбора от елита на първенствата на Гърция и на Турция. Както и от два клуба от Близкия изток", допълни Йешич.

"Не знам Цървена звезда да иска някой български футболист, в частност Иван Иванов. Специално за него, който отбор от Сърбия го пожелае, ще кажа само хубави неща.

Когато бях в ЦСКА, той игра при мен през 2006 година. Тогава беше на 18 години и още по онова време показваше своя голям талант. Радвам се за него, че отново е в националния отбор и направи много силен мач в Подгорица срещу Черна Гора", не спести похвалите си за Иван Иванов бившият негов треньор Йешич.

Източник: в. "Топспорт"

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Мечтата на пловдивчани е да се срешнем в А група и да изиграем най - великото дерби в Бьлгария !!!! Не искам да прорукувам , но да не стане пак да се разминем ние в А група , вие в Б група - дано не се окаже вярно!!!
+3
 
 
Нищо лично , но само помислете как се гради силен отбор с обиграване на един отбор с един добьр тренер , а не с продаване на добрите футболисти и смяната на тренера на всеки 8 мача .Както са казали някои хора ,, има нещо гнило в Дания ,, !!!!!
0
 
 
Опаааляяяяя !!!!! И сега целта пак ще Ви е евротурнирите догодина - нали !!!!
+2
 
 
Този дето се прави,че не разбира български и дето за толкова години в България не научи две думи на кръст може и да ни стане треньор,само,че като гледам ситуацията до момента по-добре да играе някой от ансамбъл,,Тракия,,.Прогониха млади и то надежни момчета,сега ще дойдат такива от Дания!!!Страхотно,няма що!!!!
+2
 
 
Ако ни стане треньор дано да наложи младите таланти като Веско Марчев Християн Попов а не да доведе някви наемници сърби и чернилки време е да заложим на наще таланти Рони затова се махна :( защото не му беше даден шанс
+6
 
 
Който и да е треньора, да му пожелаем успех начело на Локомотив Пловдив!
+7
 
 
според мен е много добър треньор и тука ще се разбере какво иска коко ако го вземе зна4е мисли доброто на локомотив но ако вземе пак някой анонимник просто ще копува препродава и ако стане нещо по слу4айност а това не е добре за локомотив и феновете му
+9
 
 
Има +, че е работил в родната ни джунгла, и има успехи с ЦСКА, когато ги направи шампиони, а когато пое Литекс им спаси сезона, като спечели купата на БГ, иначе тогава Латекса си оставаха с калъфките.Обаче Йешо има успехи, ама все с отбори, които имат в пъти по-голям бюджет от нашия и имат лоби в БФС.Не знам Йешо дали ще постигне нещо с нас, щото в БФС хич не ни обичат.То като имаш пара и протекция отгоре всеки може да постигне успехи.Малко на въздухар ми прилича, но може и да греша...не знам, колко я разбира тази игра.Аз предлагам групировката ни Наполетани да се намеси и да удари едно рамо за селекцията.Спокойно може да водят преговори за помощник треньора на Наполи и съм сигурен, че при добра заплата, човека ще се съгласи да дойде.Айде, Наполетани :|
+6
 
 
Има ли сърби в клуба , нищо добро не очаквайте .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: