ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Драган Канатларовски: Връщам се да довърша започнатото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 18.06.2011Коментари (36)6805
© Plovdiv24.bg
Открихме по телефона новият старши-треньор Драган Канатларовски, който до последно бе на разговори със собственика Константин Динев и спортният директор Бранко Милованович. Почивните дни македонският специалист ще прекара в родината си и в понеделник ще се завърне на Лаута след три годишна пауза.

"Много съм щастлив, че се връщам в Локомотив. Още преди идването си преди три години ми обясниха, че Локомотив е много добър отбор. Когато пристигнах се уверих сам, че Локомотив е велик клуб. Още тогава оставих много приятели в Пловдив, до последно усещах подкрепата им. Усетих и любовта на феновете, които винаги бяха нашия 12-ти играч," развълнуван бе Канатларовски.

"Връщам се да довърша започнатото. Предстои ми много работа и няма да пропусна тази възможност. Моите лични цели съвпадат с тези на собственика и затова с него се договорихме бързо. Няма да изневеря на вярата си да разчитам на сплав между опитни и млади футболисти. На този етап ще работя без да налагам свой помощник. Ще разчитам на треньорския екип, който и в момента е на Лаута", уточни още новият стар наставник на пловдивчани.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 19.06.2011 г.
+3
 
 
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Зоран Балдовалиев ще се завърне в клуба.А честито!Мисля че го биваше момчето.Успех!
на 19.06.2011 г.
0
 
 
Този сезон Тото Динев ако не фалира някоя букмейкърска къща , не го признавам за хазартен бос ! Но си ме струва че локо няма да завършат първенството от УЕФА ще ми вдигнат червен картон още есента !
+4
 
 
Колко абсурдни хора има на тая земя бе да му се невиди.... Може ли да си толкова ограничен и приматоподобен, за да седиш и да злобееш по теми, който са далеч от това, което те интересува ???? Липсващото звено на Дарвин май е таф лад между 13-20 години?! В случая визирам смотаняците и от двата отбора, които според мен не заслужават да наричат себе си фенове на тези велики отбори.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Разгледах коментарите на феновете на Локомотив и що да видя,всичко е в минуси,всичко мирише,братя Пловдивчани,Ботевисти,ако искате нашето уважение,уважавайте нас самите,а не да си мислите че като сте се групирали банда господа да слагате минуси в раздела на Локомотив ще бъдете велики и ще получите уважение,напротив тези минуси които слагате на коментари,които изобщо не са свързани с вас и нито една дума в тях не ви засяга пряко ни кара да мислим,че поставяте заветния минус на пук на всички,но да е там....Не става така,Уважение и Морал не се гради така.Трябва да променим мисленете си,да изградим на ново манталитета си,за да вървим на пред ...ЗАЕДНО.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 18.06.2011 г.
-5
 
 
много ми е смешно как жълтите гниди злобеят , посредственноста ражда комплекси :)
-1
 
 
Успех Драгане.Дано този път да залага повече на атаката.Когато беше първия път при нас имаше повече защитна игра и трудно вкарвахме голове,но дано да е било от липса на класни нападатели.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: