ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 28.07.2011Коментари (73)11199
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Константин Динев бе ядосан на поредната ялова продукция на отбора му, след нулевото равенство срещу Банско.

"Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече, откровен бе Коко Динев. Треньорът ни обяснява, че са много изморени и заради това се получават тези неща. Да се надявам наистина това да е причината."

Дали головата суша ще накара ръководството да търси нов нападател? 

"Знаете селекцията при нас не свършва, докато е възможно да правим трансфери, заяви Динев. Не търсим нещо конкретно. Но, ако изникне нещо, което да ни задоволява като финансови условия и да е по-добър от тези, които имаме, то ние сме готови да го привлечем. Засега няма нещо конкретно. Единствено чакаме аржентинския централен защитник, който ще дойде в петък в Пловдив."

В събота отборът ще бъде показан пред феновете му, които досега не са го гледали в този му вид и са притеснени от показаните резултати в подготовката и малкото вкарани голове. Оправдани ли са им тревогите?

"Аз лично се надявам, че нещата ще се оправят, оптимист е Динев. Отдаваме всичко на подготовката ни. Много тежки тренировки. Дано наистина това да е причината, че са преуморени футболистите в момента. Сега ще намалеят тежките занимания и ще видим какво ще се промени."

Коко Динев взе отношение и по въпроса с програмата на мачовете на Локомотив, която затруднява привържениците да подкрепят тима при гостуванията му.

"Нас няма кой да ни чуе във футболния съюз, счита Динев. Ние и да искаме и да не искаме, все никой не ни чува. Все ние сме ощетените, но какво да ви кажа, просто такава ни е държавата."

Собственикът на Локомотив Пловдив пожела успех на двата отбора, които играят днес мачове от турнира Лига Европа. "Като българин искам да им пожелая успех, откровен е Динев. Дано се представят добре. Да се надяваме, че ще защитят подобаващо честта на А група."

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Делиорманът днес е подписал с Генчев - много добро попадение за шарените, щото си има всичко необходимо за един футболист - качества, опит и класа.Ще им върши много работа в средата.Тия много са се натопорчили и няма да се спрат пред нищо, щото вървят с парите напред.От БФС и съдийската много ги обичат такива гелосани пичлемета като Кирчо дето хвърлят пари с лека ръка.Слугинажът им ще е пълен.Да му мислят клубовете, които нямат лоби в БФС.Сигурен съм, че от долината на широките гащи са взели мерки да стартират с победа в първия им мач от елита.Искам нашите до 20-та минута да им шибнат 2 гола .
+1
 
 
За мен селекцията засега е почти перфектна, физическата подготовка - също, като се има предвид, че владеем топката в по-голямата част от мачовете! Притеснява ме само , че нямаме треньор-мотиватор и надъхващ играчите! За мен македонеца не е такъв, вече един път имаше възможност да се докаже и не се доказа! Коко трябва да вземе спешни мерки и не се съмнявам, че ще ги вземе! Един мотиватор като Шенсой или Едо ще ни дойде добре! Ще дадем шанс на македонеца, ама ако за първите четири кръга няма 8 точки - да си тръгва!
+6
 
 
Пародия на подготовка - кой е виновен вие сами преценете . A относно новата фенска трибуна и осветлението на стадиона - ''работата е сигурна , ...ще видим ...''
-2
 
 
селяндурите пак са се развихрили по форумите - вместо да си гледат мазолите пак нас коментират
+1
 
 
Коко , ами какво чакаш....??? Хващаи пътя за село , тои Бонев ще намери някои друг...... Само да не доиде и тои да залага.....!!!!!
+10
 
 
Въпросът не е кой как играе,още по-малко в контролите,а кой колко пари ще даде,пък после да яде бой в Европа и да реве,че от две положения му вкарали два гола. Другото са празни приказки.
+8
 
 
Стига драми бе .... резултатът ще се види на есен ... тогава може да се държи сметка за подготовката .... и ние паднахме от Краварна ... и какво от това ...
+12
 
 
Резултатите не са важни, ВАЖНО Е ТОТОТО ДА ВЪРВИ :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: