ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черноморец Бургас се подсили с Дани Кики
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:44 / 25.06.2011Коментари (12)4188
© Plovdiv24.bg
Черноморец-Бургас се подсили с бившия халф на Локомотив Пд Дани Кики. Футболистът преминава на "Лазур" като свободен агент, след като не получи предложение за нов договор от пловдивчани.

Днес или най-късно утре пък в Черноморец ще при­стигнат двама португалци. Става въпрос за офанзивен халф и нападател, които ня­ма да преминават пробен период, а направо ще подпишат с клуба. Дуото е било харесано от треньора на бургазлии Димитър Дими­тров.
Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе защо паляци като този който спира влака ще взима отношение . Мили ми смехурко как можеш да пишеш че вашето смешно комлушко отборче е градския отбор. Ако си толкова запознат с историята на футбола би трябвало да ти е ясно че само отбора на НЕФТОХИМИК е обичан и тачен в БУРГАС . Това е отбора който донесе най голямата радост на феновете в Бургас . Това е отбора който успяваше да разплаче всички грандове от столицата и ги караше да треперят когато виждаха табелата на града ни от автобуса . Ти бе лошо изпържена ЦАЦО по канален ред отивай на боклука . Нефтохимик бавно но истински и по честеен път идва към А група и рано или късно ще сложи точка на спора кой отбор е по обичан в нашия град като ви размаже с игра а не с пари. Сега гледай паляяк колко хора ще ходят на мачовете на Нефтохимик в Б група и колко ще ходят на вашите смешни мачлета . Сезона на цаците след 2 месеца изтича . Никой няма да иска да яде цаца. ПАЛЯК .
0
 
 
Дани не искаше да се развива ,като футболист.Така че няма място при нас ,дано в новия отбор му дойде акъла но се съмнявам.
-5
 
 
кики-рики го изгониха от локо-коко и хоп при мите-мите
0
 
 
Във футболния фолкфор на Бургас Черноморец е бил е ще си остане винаги градския отбор, а вие не сребърни медали, ами и Шампионската лига да спечелите не можете да избягате от биографията си на заводското отборче, произлязло от култовия тим на Строител (Камено). А що се отнася до Вихър не знам вече колко пъти обяснявам като за идиоти, че и защо не сме взимали никога лиценза им. Кой имал ниво да разбере разбрал, който не - да оди за тревица. И ако не искате да чувате болезнени истини пишете си наволя във вашите теми колко сте велики, не ви пречим, и не се месете в нашите такива.
+1
 
 
Ако ще и Лео Меси да вземат, цаците са си цаци и ще останат във футболния фолклор на Бургас като отборът взел лиценза на Вихър Айтос. А що се отнася до феновете им, те така и няма да измислят нова песен и ще продължават да дюдюкат само едно "Черноморец, Бургас" и "Атака, атака, акулите в атака!" ВИВА НАФТА!
-3
 
 
и това ми било клуб-срам за футбола
+8
 
 
Още веднъж нашите управници доказаха , че няма смисъл да развиваме детска школа , след като не даваме шанс на никой от юношите си и по-лошото е че тe си отиват от Локо без да усетят подкрепата на никои от феновете, които в по-голямата си част нямат собствено мнение и знаят само - "щом Коко така е решил значи е правилно" Това ще ни превърне в казионни фенове.
+8
 
 
Давах ти Миньор най много, но ти ме изненада Кики рики, при акулите ще плуваш, ама като удавник ми се струва !!!
-2
 
 
Успех при Херо , Дани ! ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: