ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо громи при представянето на отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 30.07.2011Коментари (94)14343
Локомотив зарадва своите фенове седмица преди началото на новото първенство. "Черно белите" разгромиха с 4:2 втородивизионния Любимец при официалното представяне на тима на стадион "Локомотив".

Изненадващо гостите поведоха в резултата още в 4-ата минута на двубоя, след разколебания в отбраната на Локо. Емил Петков бе оставен непокрит в наказателното поле на домакините и с прецизен удар даде преднина на Любимец. Радостта на гостите обаче бе кратка. Капитанът на "черно белите" Здравко Лазаров възстанови равенството с гол красавец. Електричката бе оставен непокрит в пеналта на Любимец и с удар от въздуха изравни. В 25-ата минута Валери Георгиев удвои. Полузащитникът набара неподготвен стража на гостите и със силен шут по земя вкара за 2:1. Така и се запази резултата до почивката.

Второто полувреме започна идентично като първото. Илиян Йорданов от Любимец направи самостоятелен пробив по крилото, преодоля отбраната на Локо, след това и вратаря и мушна коженото кълбо във вратата на домакините за 2:2.

Влезлият като резерва любимец на феновете на Локомотив Даксон Да Силва изведе по брилянтен начин Базил дьо Карвальо, който преодоля вратаря и вкара за 3:2. Минути по-късно домакините вкараха четвърти гол в срещата, с което и убиха интригата в срещата. Отново главно действащо лице бе Даксон. Бразилецът изведе Здравко Лазаров на стрелкова позция, а нападателят без да се колебае мушна коженото кълбо за четвърти път във вратата на гостите и оформи крайното 4:2 за Локомотив.  

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Така е Ювиги, не откриваш топлата вода, брат, ние това си го знаем за Коко. За жалост при нас локомотивците радостта и мъката вървят ръка за ръка.Дойде Жоро при нас, направи ни шампиони и играхме в турнирите, но ни сполетя зла участ - отиде си много скоро и малко му се радвахме.След радостта от титлата и турнирите дойде и мъката от загубата на Жоро.Много хора тогава злорадстваха...най-вече малцинството като си мислиха, че с Локомотив е свършено, но уви.След Жоро дойде Александър Тасев, който също бе солиден бизнесмен от голям калибър както се казва.Човека направи добър отбор и дори имаше доста мащабен проект за Локомотив - искаше да направи Локомотив да бъде фактор в първенството и стадион с прекрасни бази...спомням си проекта му, но щастието отново ни обърна гръб - и него загубихме.Тогава душманите ни бяха най-щастливите хора на планетата - радваха се, играехо хоро на центъра и говориха наляво и надясно как сега вече разпадането и унищожаването на Локомотив е в кърпа вързано.Да, ама - НЕ.Усмивката на лицето на враговете ни бързо помръкна, защото Локомотив отново възкръсна за трети път.Коко Динев се зае с издръжката на отбора.Справя се добре - Локомотив е сред пъвите 5 най-добри отбора у нас в рамките на 2 г.Но пък човека си е хазартен играч - много старнинни резултати на Лаута, което пък гони публиката на Локомотив.Няма начин, брат - проблема далеч не е в Коко Динев.Държавата ни е такава и футболът ни е такъв.Нима очакваш от небето да слезне светец и да управлява клуба ни правдиво...няма да стане.Погледни какви са президентите на Левски, ЦСКА,Литекс...те да не ходят с ореол на главите си.Имаш право да избираш - да си носиш кръста на локомотивец или да се откажеш.Щеше ли да ти бъде по-добре на теб, както и на всички локомотивци да гледаш как отборът ни се гърчи по В и Б групите.Както ти казах брат каквато държавата, такъв и футболът ни.Горе главата и кураж, майна.
0
 
 
Още с пристигането на Коко Динев миналата година писах че локомотив ще тръгне по дирите на Вихрен. Дано само не го сполети същата съдба.Футбола за Коко е хазарт и тото.Ката това лято отбора не е бил толкова зле доста време Те бяха екскурзиянти от държава на държава Макето се оплаква че нямало дисциплина в отбора Аз ли да я наложа тази дисциплина ?? нали той е треньора за това му се плаща А първите му думи още като пристигна бяха че ще наложи дисциплина Ядец какъвто треньора такъв и отбора А сърбина може да е бил добър играч но като ръководител !!!!!! не от всяко дърво става свирка Дано не съм добър пророк но мисля че още първия мач ще си дойдем от Каварна с подвита опашка.
+2
 
 
Драган подреди ли отбора правилно, ще межем наред!
+1
 
 
Ей, трагик... Ти си пълен престъпник, бе майна...
-1
 
 
Даксон освежи не само играта!Той ще освежи със свежи пари и кесията на Коко.След накой-друг кръг.
+7
 
 
Разочарован съм от отбора като цяло. Даксон освежи играта. Венков го изолираха а трябва да играят с него по фланга. Липсват свежест и идеи в центъра. Аз нямам вяра на сърбите и това с Абушев ме отврати напълно от тях. Те нямат за цел да градят отбор - Локомотив им е чужд. Търсят покупко-продажби и повече и по-често. Така печелят от комисионирането и затова изтъкват връзки и прочие сръбски номера. Жалко че от някои от феновете им ръкопляскат...най-вече председателят МУ. Жалко за родния ни Локомотив. ЕРАНОСЯН му е решението!!!
0
 
 
На едните девизът е "Винаги с вас!", а на другите: "Винаги с власт"!
+3
 
 
никога ама никога не е имало приятелство между двата отбора.ВАС ВИ СЪЗДАДЕ КОЧО ГЯУРОВ И ВИ КРЪСТИХА АФД ТРАКИЯ.В ТОВА ВРЕМЕ ЛОКО ПД СИ БЕ ОТБОР НА БДЖ И НИЩО ОБЩО С БКП И ДР. ВЪЛЧЕВА.ТИ ШАПКАР НЕ КОМУНИСТ ВИЖДАЛ ЛИ СИ.А ВИЕ СТЕ ОТБОРА НА БНА -МАЛКАТА ЧОРБА.ДА ИМАШЕ ВРЕМЕ КОГАТО СТАДИОТ 9 СЕПТЕМВРИ СЕ ПЪЛНЕШЕ С 55 000 НО НЕ СМЕ СЕ ЦЕЛУВАЛИ НИКОГА.
0
 
 
Уважавай противника, за да те уважава и той са казали старите хора и не са сгрешили! Не сте вие част от хората, който да кажете, кой е желан и кой не и заради такива цървули като Вас се развали мохабеда и приятелството между двата клуба. Да, имаше пприятелство и то се разруши като дойдоха новогражданите от различните части на България и с тях си донесоха гнусните привички и омраза. Коментирах само за даксон по доло и то, че е добър и заслужава да е в национала, а то се изписаха куп лайна от ваши и наши помияри. В Ботев няма само членове на БКП, а и много антикомунисти! Аз съм един от тях и мога да заява, че е пълно с подобни подлоги, който драпат за посче или по добра смяна на работата си. Локомотив е сплотен отбор, защото всички са бедни, обрани от върхушката на БКП и с право има защо да мразят селските комуняги, който се тупаха, че са от Ботев и с това отбора се намрази и стана нарицателен със селското си обкръжение, но и това не спря да има приятелство и да ходим заедно по стадионите. спря го новогражданите и селяните, който дойдоха със селските си привички и бостанджийски навици и развалиха атмосферата, а сега децата им драскат глупости и сеят омраза.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: