ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към БФС: Искаме мачове в почивните дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 24.07.2011Коментари (99)8873
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локо се обърнаха към ръководството на БФС, за да призоват за дати и часове на мачовете, които ще позволят максимално много хора да ги посетят.

До Ръководството на Български Футболен Съюз

ОБРЪЩЕНИЕ

Ние, феновете на Локомотив Пловдив смятаме, че нашата вярност към отбора и принципност са станали описателни за нас през всичките тези години безрезервна любов към отбора. Това, че последната година Локомотив беше най-посетения отбор в България е едно от многото доказателства за това.

За съжаление обаче, ние не може да се откъснем от останалия живот и да бъдем всеки ден на стадиона редом до любимия отбор. За разлика от други ние не сме фенове на заплата - имаме семейства, работа, училище както всички нормални граждани на Пловдив и България. Именно за това е прието по цял свят футболните срещи да се играят през почивните дни, когато максимално много хора могат да посетят футболните срещи. Именно това желание доведе до изискванията към съвременните стадиони - козирки за да се играе в дъждовно време, осветление за да се избегнат тежките летни жеги.

В България обаче, се наблюдава точно обратното - мачовете се правят не за феновете, а за да е удобно на някой програмен директор стоящ в креслото си. Колкото и клиширано да Ви звучи ще го повторим пак - футбола е игра за хората, за народа, за зрителите по трибуните, а на за тези пред телевизорите.

Сега, когато още не са решени датите и часовете на мачове ние, феновете на Локомотив, а предполагам и всеки един нормален футболен фен пледираме за следното:
- без мачове в делнични дни, освен ако наистина това не е необходимо (поради срещи на националния отбор примерно);
- без безумия като срещата Калиакра - Локомотив, която се изигра в неделя късно вечерта тази година, на връх Великден и която беше невъзможна за посещение от един нормален работещ или учещ пловдивчанин;


- без ненужно късни мачове на стадионите, които разполагат с осветление - то е за удобство, а не за да гони публиката от стадиона;

Правете програмите за мачовете навреме, съобразени с възможността на хората да присъстват на стадионите.
Призоваваме ръководството на Локомотив да защити интересите на феновете на Пловдив пред съответните структури, когато се решават датите и местоположенията на футболните срещи. Призоваваме ръководството на БФС да се съобразят с феновете, които от години уж желаят да върнат по стадионите и да направят мачовете удобни за всички, които искат да ги посетят.

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Анонимното крякане на автопилот е основна дейност на сопутските мисирки! Иначе като са ограбили Спартак Пловдив, за да станат шампиони с техния отбор - това едва ли ще е част от "славната" им история, в която незначителния отбор на Локо Пловдив ги е размазвал най много на техния невероятен стадион ! Статистиката убива вечното им АНОНИМНО кудкудякане ! Интернет хулиганството е наркоманията на жълтите комплексари !
-4
 
 
Толкова шум за 500човека едва ще ви чуе някой
+1
 
 
Тва да не е концерт по желание?! Ще играете когато и където ви кажат! Никой не му дреме за кюстендилско-ромската измет, така че трайте.
+3
 
 
Не им обръщайте внимание на феновете на Сдружението.На тях знаете ли, че душичката им се пука отвътре, че Локомотив Пд играе в елита, а те - НЕ.Жълтурът е изтъкан от злоба, завист и комплекси...в него няма нищо добро.Имам предвид 3-4 тиквеника от тях, които идват в темите за големия Локомотив за да си избиват комплексите.Питате ли ги жълтите какво им е, когато виждат да се пише за Елитния Локомотив от Пловдив.Правим селекция и взимаме добри футболисти, а те са още на аматьорски ниво.Не им обръщайте внимание...те просто искат да са като нас, но не могат.Те винаги ще си останат втория отбор в Пловдив и единствения начин някой да забалежи, че са живи е точно този - пишат в темите на другите отбори.
+1
 
 
Ееееее...селската ви жълта и жалка ПРОСТОТИЯ няма край....Първите два коментара са на папагалите...
+1
 
 
От мненията под тази новина извода е един - жалко е да си папагал :D
-4
 
 
Най-посетения отбор в България беше Ботев. Дори ако броят само А група, тогава пък най-посетения отбор беше Черноморец според статистиката на БФС. Така, че не знам защо си измисляте свои истории и измислени факти!
0
 
 
Второто изречение от началото на "Обръщението" веднага кара всеки поне малко интелигентен човек да спре да го приема насериозно. Да,на много хора не им се живее от мъка,че Ботев постави СВЕТОВЕН РЕКОРД,да,световен рекорд и за трети път за дървените глави - световен рекорд,което бе признато даже от шопите - в света няма отбор,който да е бил най-посетен,даже и в третото ниво на футбола в родината си! Така че това обръщение е писано от комплексарчета и няма нужда да му се обръща внимание /Все пак - за ваше добро е да се примирите с истината/. Лека нощ!
0
 
 
ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ СТЕ БЕ!СЪБРАЛИ НАЙ-МНОГО ПУБЛИКА!ХАХА!ТИЯ СА УНИКАЛНИ!НЯМА ПО НАГЛИ СЪЩЕСТВА ОТ ТЯХ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: