ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милованович хареса за Локо юноша на Ливърпул
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:07 / 10.05.2011Коментари (44)10848
©
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще опита да привлече нападателя от школата на Ливърпул Никола Сарич. В момента той играе във втория тим на "мърсисайдци", но е малко вероятно да бъде изтеглен в първия състав. 20-годишният стрелец е роден в Сараево, но има датски паспорт и дори е бил юношески национал на "червения динамит". Спортният директо на "смърфовете" Бранко Милованович ще използва връзките си в бивша Югославия, за да опита да го доведе на "Лаута".

Сарич започва кариерата си в Херфьолге, където тренира пет години и на 17-годишна възраст дебютира в първата формация на клуба. През 2007 година той е избран за най-добрият национал на Дания до 17 години. През лятото на 2008 година, голаджията е привлечен в Ливърпул, където подписва първия си професионален договор. Тогава интерес към него е имало и от Барселона.

Сарич е считан за един от най-перспективните млади играчи в Европа, но за момента не успява да си спечели място в първия тим на "мърсисайдци" и нищо чудно скоро да реши да опита късмета си другаде.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Юноша на Ливърпул значи...а юношите на Локо кучета ги яли.Доколкото съм чел тук имате 2-3 добри момчета настоявайте да ги пускат по-редовно.
+2
 
 
едвали подобен футболист би дошъл да играе където и да е в българия
+4
 
 
Според моето скромно мнение лошо няма да се вземат едни от "наи перспективните в Европа". Но, по добре да се огледаме в България. Има мом4ета, които за половината от парите, които се дават на 4ужденците ще "изорат" терена.
0
 
 
Любовта е черно бяла.Прегръщането е само ухажване.
-1
 
 
Ей,момчета по-спокойно!Много ясно е казано:"..ще се опита да привлече".Я камилата,я...Папагалите да четат по-внимателно,някой ще се пръсне от яд ей така преди нещо да е станало!
+3
 
 
Виж ся, ситуацията е следната. Дойде някъв сърбин, изгони ви шефа на школата, вкара отобора ви в криза, продадохте няколко мача.... и като цяло ви плюха на публиката и традициите. Ся ви замазват очите с гимнатистически упражнения за уста от сорта - "ще взмемем млада звезда от Ливърпул"..... а вие толкова се кланете на Коко, че кат ви го вкара няма да усетите дори.
-4
 
 
Абе тоя на снимката не е ли малката перука?
+2
 
 
ба*ти умирам от кеф като им гледам злобата на папагалите ! И втоя смисъл кой злобее? Разбира се който завижда и има комплекси! Ша ва пукнем от е*ан ле само ни елате! хахаха. Злобата е присъща на слабите !
+8
 
 
Ами какво лошо има да се проучват условията на различни играчи. Според написаното по-горе, момчето е талантливо, но е в застой. Едно идване във водещ отбор от българското първенство, какъвто безспорно е Локомотив в момента, може да се отрази добре на кариерата му и да донесе полза и на него, и на отбора, в който играе.
+3
 
 
Не искам да се заяждам, но как един от уж "най-перспективните" играчи в Европа, който играе в Ливърпул..... ще дойде хоп в Локото...? Проблема не е тука в медията която е написала тази информация ами в онзи Сърбин който явно си прави гимнастика на устата, доакто ви проваля с всеки изминал ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: