ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Абушев си тръгна от Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 30.05.2011Коментари (46)9832
© Plovdiv24.bg
Младият нападател Рангел Абушев няма да поднови договора си с Локомотив, като уточни, че е съобщил решението си и на клубното ръководство. Това се случи година и половина след завръщането му на Лаута, където бе трансфериран от Наджи Шенсой и Вихрен (Сандански). За изминаващия сезон получи титулярното място единствено при гостуването на Пирин, когато близо до отбора бе шампионът на България Едуард Ераносян, за което се отблагодари с гол и греда срещу "орлетата". Въпреки страхотното си включване в Благоевград, в оставащите мачове от есента записа едва 26 игрови минути като резерва, а тази пролет успя да събере малко повече от полувреме - 49 минути.

Така навършилият преди два дни 22-години юноша на "черно-белите" и пловдивският Марица, сам пожела да се обърне към феновете на отбора и вече бившите си съотборници.

"На Лаута прекарах много трудни моменти. Сега, когато си тръгвам ми е тъжно за момчетата от отбора и за вас - феновете на Локомотив. От клуба не исках много - само шанс за изява, но това е тема, която ще оставя във времето".


"Няма да забравя подкрепата на феновете, която усещах многократно от всякъде, най-вече от трибуните. Чувствам се длъжен в този момент да им благодаря за всичко това. Не съм от хората, които говорят празни приказки, вричат се във вярност в някой клуб и целуват емблемата му безчувствено. За нещо такова са нужни години. Иначе трябва да излъжа, а аз не съм такъв човек".

"Казвам всичко това единствено да покажа това, което мисля и чувствам, напускайки Локомотив. Не мисля, че това право се пада единствено на големите футболисти. Не се мисля за такъв, но ако човек чака да стигне до върха, за да каже каквото мисли, може никога да не го направи", бе емоционалното обръщение на Абушев към "черно-белите" запалянковци.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
не е за вярване да изпуснем такъв играч!!! Сърбите си показаха рогата отново - трябва да има място да техните хора и да няма конкуренция - особено местни момчета!!! Но шефа на фен-клуба си ги обича
-2
 
 
Успех и не се обръщаи назад,само напред.Надявам се в 4ерно море да видят ка4ествата ти.Локомотив не те заслужава. Успех !!!!
-1
 
 
Спокойно моряци.Корабът потъва бавно! Има вода за всички!
+6
 
 
Жалко !!! За малкото минути прекарал на терена не ми е направил нито едно лошо впечатление !!! Момчето играе с хъс и желание на максимум !!! Сега какво .. за сметка на това ще гледаме оная мързелива блондинка Раймонди дето разхожда и проветрява по цял мач тениската .. нямам думи !!
+6
 
 
Аз нямам лични впечатления за качествата на това момче, но това, че е продукт на школата на Марица дала толкова много не само на пловдивския, а и на българския футбол е достатъчно дето има една дума за да съжалявате.
+11
 
 
Всичко е пунта мара. И европейския стадион и Европа ще останат мираж още дълго време както вървят работите.
+3
 
 
До това води желанието за бързи и успехи,Рони е поредният,не мисля,че ще е последният.Обаче и успехите ги няма!
+9
 
 
Еми да,отива в Черно Море и ще ни наказва най-редовно в мачовете с тях.А ние ще гледаме бай ти Кольовци и тем подобни звЯзди ...
+8
 
 
Ами освен да пожелая успех на момчето в Черно Море! Щеше да е добре да го задържат защото има качества.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: