ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лазаров: По-добре да ни е тежко сега, отколкото когато почне първенството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 14.07.2011Коментари (40)6243
© Plovdiv24.bg
Капитанът Локомотив Здравко Лазаров призна, че не е приятно отборът му да загуби първите пет свои контроли, но бе уверен, че това е за добро.

"Сега е най-тежкият период за всеки футболист, има натрупана умора. Тренираме по два пъти всеки ден, играем мачове през ден. По-добре да ни е тежко сега, отколкото когато почне първенството. Неприятно е, че губим след елементарни грешки, но съм уверен, че ще успеем да ги изчистим." коментира Електричката.

"Не заслужавахме да загубим срещу Олимпиакос, но и там имаше съдийски грешки. Важното е, че там изиграхме много добър мач. На отбора му е тежко и с пътуванията до Гърция и Кипър, както и смяната на климата. Още повече се срещнахме с отбори, които вече бяха приключили в подготовката си и днес играят мачове от европейските клубни турнири."

"Добре е, че запазихме гръбнака на от футболисти и така с няколко нови попълнения няма да е нужда да градим нов отбор. Доволен съм и от младите футболисти, които са с нас, но трябва да се признае, че с тях се иска много индивидуална работа." каза още Лазаров.

"Надявам се още срещу Славия да се усети промяна в облика ни, но в Австрия трябва да играем футбола, на който ще разчитаме през новия сезон. Сигурен съм, че за първия мач от първенството ще сме отпочинали и добре подговени. Аз лично се чувствам в добра форма, има още какво да се иска, за да навляза в оптимална. Изиграх няколко мача на пълни 90 минути, важното е, че като цяло няма контузии, с изключение на Юнес Бенжелюн, който е един от основните ни футболисти." завърши най-опитния в съблекалнята на Локомотив.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Колко много ЖЪЛТИ,ЖАЛКИ,ЗЛОБНИ коментари....!!!??? ЛОКОМОТИВ е в "А",ЖЪЛТУРЦИТЕ в "Б"....Слезте на земята,защото Бат Митко ви дебне отвсякъде...!!! На ЛОКОМОТИВ - успехи...!!!! За МЪРТВИТЕ,добро или НИЩО....Да си стоят в селските групи....!!!
+2
 
 
Здравко още не е късно да се пенсионираш !
+2
 
 
Още не съм написал нещо ....и веднага минуси ,значи и по цели нощи клечат жълтите приятелки тук и както винаги са много дейни и активни...Как може да се прави изказване ,че ние сме щяли да бъдем домакини във мача с Лудогорец в Турция.....Ей малоумни селяни сте си и такива ще си умрете.....Празни глави ,вън от темите ни я марш на село
-1
 
 
СЕГА МОЖЕ НАИСТИНА ДА ПАДАМЕ НО КОГАТО ТРЪГНЕ ПЪНВЕНСТВОТО ЩЕ БЪДЕМ №1.ЖЪЛТАТА СГАН НЕ РАЗБРА ЛИ ,ЧЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ ТУК.ХИЧ НЕ МЕ Е ЕНЯ ЗА СЕЛСКИЯ ТИМ НА ПАПАГАЛИТЕ.НИЕ ОБИЧАМЕ САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив.
0
 
 
Абе жълти тъпанари ,вие по цял ден ли киснете тук и само слагате на всички наши мненйя минуси .....ей тъпи селяни сте си и това е .
0
 
 
играта на думи е по-слаба от играта на терена ;)
+3
 
 
Нещата започват да изглеждат още по-притеснителни, съфорумци - съперникът ни в първия кръг Лудогорец показва завидна успеваемост пред гола.Бият с резервния си състав елитния румънски Спортул, като нападателят им Ромарио бележи хетрик.Във втория си мач пак днес срещу участникът в ШЛ - Васлуй пък правят 1-1,като румънците им изравняват с 300 зора в 80-та мин.Ами лошо...много лошо, тъй като ние за разлика от тях имаме огромен проблем с реализирането на головите положения, които се създават.Ако не дойде нападател, който да умее да бележи или пък не се отпуши някой от настоящите, с които разполагаме в момента и не вземат ли един класен плеймейкър в средата, който да дирижира играта на отбора усещам, как още първия кръг ще паднем с разлика.Да не ни напълнят кошницата още първия кръг, щото ще станем за смях а на нас това много ни се удава.Бранко, ако не вземеш нападател и плеймейкър, които да паснат на отбора, да знаеш, че още отсега стоиш върху динена кора.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Хората които се заяждат с Локомотив в тази тема не са ботевисти, а тъпи малки пикл..вци.Отивайте да си купувате карти, както правят истинските ботевисти.(Моите уважения към тях)
-2
 
 
Момчета няма нищо, контролите не са важни. Покажете на какво сте способни в първенството а тези мачове нямат никакво значение. Колкото до Ботев Истанбул, след 6 години ви чакаме за да ви правим пак морални победители!!! Дотогава да не забравите да гласувате с бюлетината на вашия покровител ще има безплатни кифтета и пепси за подписа!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: