ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Локо иска Тимонов от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 26.05.2011Коментари (76)12247
© Plovdiv24.bg
Тимонов бе на трибуните на последния мач на Локо с ЦСКА
Локомотив (Пловдив) ще се опита да отмъкне халфа на Ботев Тодор Тимонов. Черно-белите искат да вземат играча на градския съперник още след края на сезона.

"Наистина проявяваме интерес към Тимонов. Той е качествен млад футболист и смятаме, че ще бъде полезен за Локомотив", призна спортният директор Бранко Милованович.

Самият Тимонов пък наблюдава последните три домакински двубоя на Локо (Пд) на Лаута, което още повече засили слуховете му за трансфер. Лимона отказва да подпише професионален договор с родния си Ботев, където се завърна през пролетта. Преди това той играеше в руския Анжи (Махачкала). От там напусна, след като дагестанците почнаха да купуват на кило звезди като Роберто Карлос и а българина му изстина мястото.

Според запознати Тимонов е поискал заплата от порядъка на 20 000 долара месечно, каквато прибираше и в Русия. В Ботев обаче не могат да му дадат толкова. Собственикът на Локо (Пд) Коко Динев веднага е излязъл с оферта, която удовлетворява финансовите изисквания на играча. За момента мениджърът на Тимонов му търси отбор в чужбина, но ако този вариант пропадне, то почти сигурно той ще премине на Лаута.

Източник: sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Съвсем нормално е Лимона да избере отбора н Пловдив, пред селския цирк
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
е това се нарича предател.На такижа като него трябва да се забрани да доближават отбора и стадион БОТЕВ а не да ги пускаме да ираят за нас.Да го взимат не е незаменим.
+4
 
 
Лимона ще направи грешката на Ясен Петров.Ясен го намрази жълто-черната общност а за черно-бялата общност им е безразличен,същата работа ще се получи и с Лимона.Глупаво е да предадеш хората които те обичат за някой хиледарка в повече.
-1
 
 
Никой в нашият отбор в момента не заслужава такава заплата! Целите са ни други,не да раздаваме пари с канчето на този и онзи.Радвам се,че Лимона се върна,помогна с каквото можа,благодарни сме му.Никой няма да му се сърди ако си намери друг отбор,ще се справим и без него
+11
 
 
Има една приказка: "Щом толкова се искат - нека се вземат". Едва ли Ботев ще пречи на някого от своите футболисти да иде там където смята, че ще е най-добре. Само че да беше отишъл още от зимата вместо да рита при нас за здраве, ако всичко това дето го пише е истина.
+14
 
 
Не мисля, че ще е добър ход да взимаме Лимона- нито за Локомотив, нито за самия футболист. Никога няма да стане един от нас, при всеки слаб ще бъде плют и обвиняван, ще се опита да използва Локомотив като трамплин, ще бъде намразен от жълтата част на Пловдив....
+8
 
 
Лесни пари майна и за Коко и за Лимона. Ще се разберат за по 10 бона евро на месец Коко ще му даде 20 до Нова Година и още 30 след като го продаде и всичко е ток. Доказан футболист за без пари, кой не иска да вземе. Ние не можем да го задържим защото градим отбор и не обещаваме подобни трансфери, а и от Б група по-трудно ще го продадем. Нормално е Лимона да иска да играе на по-високо ниво като гледа как ония манекен Благо е звезда за Национала, а пък ботуш като Галчев и той се гласи за там, какво ли си мисли момчето. Желая му успех, футболът е професия, а ние 2ри сезон пак няма да имаме загуба :-)
+13
 
 
на снимката се вижда полупразното стадионче , дори срещу ЦСКА, дори при борба за ЕКТ, при това положение ст. Христо Ботев едва ли щеше да събере публиката
-4
 
 
как 20 000$ за тоя бе е*ахти и набедения играч Коко трябва да е изперкал да му ги даде
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: