ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Пламен Крачунов подписа с ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 17.08.2011Коментари (40)7786
© cska.bg
Бранителят Пламен Крачунов вече официално е играч на ЦСКА , съобщи официалният сайт на "армейците". Вчера защитникът парафира договор с "червените" за три години. Очаква се Крачунов да замени контузения национал Апостол Попов, за който днес стана ясно, че ще бъде извън терена за шест месеца.

Ръководството на клуба не се съмнява, че Крачунов ще допринесе за успешното бъдеще на клуба.

Визитка:

Име: Пламен Крачунов

Роден на: 11 януари 1989 година

Позиция: защитник

Кариера:

2007-2010 Марица (Пловдив) 74 мача, 3 гола

2010-2011 Локомотив (Пловдив) 14 мача, 1 гол

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мнението ми е отговор на Ultras Plovdiv 1926,Plovdiv pirates и Филипополис.Ако Вие сте изразители на мнението на болшинството привърженици на "Локомотив",то явно разликата в очакванията на двете публики относно развитието на отборите е огромна.За Вас професионална работа е затриването на ДЮШ,трансферирането на млади български и ПЛОВДИВСКИ таланти в посока София и привличането на тяхно място на чужденци,чиято цел е да поритат една година и пак да поемат към София.Вие сигурно ще приемете нормално и думите "правя крачка напред в кариерата си"от футболист,подписал с "Левски" или ЦСКА?Вие искате бързи победи и по-предно класиране,независимо от това,че отборът може да е различен всяка година и българите в него да се броят на пръстите на едната ръка(нещо,което е характерно за левскари и цесекари).Да,трансферите са част от футбола.Ние също не сме застраховани от изтичане на таланти в посока София.Но тук става въпрос за МАНТАЛИТЕТ.Един Ботевист,дори и това да се случи,никога няма да го приеме за нормално.Думите "крачка напред" ги приемаме каго обида.Ние искаме силна ДЮШ,искаме отбор от предимно български и пловдивски футболисти,чиито имена да скандираме в продължение на години.Искаме и победите,но с този отбор.Дали ще стане това и кога -не е толкова важно.Важното е,че го ИСКАМЕ и ВЯРВАМЕ.Така беше и в "Локомотив" преди години,но съдейки от Вашите мнения, явно нещата са се променили и разликата,за която писах в началото,е наистина огромна.Или сте част от едно много,много заблудено малцинство сред привържениците на Локото.Надявам се да е второто,защото в противен случай в близките години ще се изгуби най-важната част от голямото дерби-неговата харизма Ако искате ме наречете папагал,жълтур или както Ви е угодно,но съм напълно искрен.ДА СЪХРАНИМ ИСТИНСКОТО В ПЛОВДИВСКОТО ДЕРБИ!
0
 
 
UltrasMaster e локомотивец който не слага розови очила и казва истината.Достатъчно основание на някои талибани да го обвинят че е ,,папагал''.Смехурковци,докога ще пригласяте на мюезина.
0
 
 
Вярно е, че бях казал, че Локо няма да продава ключовите си футболисти на столичните грандове, но този трансфер е бил договорен на ниво Коко Динев. А и самият Крачунов изяви желание да облече червената фланелка.", обясни спортният директор на смърфовете Бранко Милованович. "До няколко дни може да се разделим още и с Ненад Лукич и Сержиньо", добави той
0
 
 
Струва ми се че стратегията на вашето ръководство е да превлича евтини чуждестранни футболисти, да ги обиграва и да ги продава не "грандовете". Целите за класиране в 4-ката невиждам как ще ги постигнете ако си продавате най-добрите футболисти. Отбор не се гради за 2 седмици. Неможе един футболист които е тренирал с отбора да го замениш в последния момент с нов трансфер. Аз го разбирам и вашия Коко - не е лесно да се издържа отбор... Може с малко (или доста) късмет и да се класирате в 4-ката, вие сте в горната част на таблицата ... Късмет.
-1
 
 
аман от селски отрепки като тая отдолу, баси и серящите усти
0
 
 
Значи големия виновник да продадем най-добрия си млад талантлив защитник е Бонев.Коко му се обажда в 8ч. сутринта и го пита какво да прави, като му казва за интереса на грухтящите към Пламен и парите, които дават за него.Бонев още като чул за парата и казал на Коко въобще да не са мисли, а да го шитка веднага.Смятайте щом легендата ни Христо Бонев не мисли да налагаме млади и талантливи момчета като Пламен, какво остава за Коко. Зашо го корим Коко като самия Христо Бонев няма намерение да се гради отбор, който да се намърда в тройката и да играе в турнирите.Бонев, защо не им предложи Бенжелюн на червените бе...няма да се наядеш и ти мамка му.Няма да си позволя да те обиждам и ругая, но ще имаш много здраве вече от Трибуна Бесика да ти скандирам името.
+3
 
 
Баси наглите папагали! Ей калъфи!!! Кой ви пита ле!!! Гледайте си .....ДПСпорт куб Боталикъ 2011.... Кво са правите на Локомотивци ле папагали стресирани!
0
 
 
Учудвам се колко спокойно и оптимистично приемат делата на Коко и Бранко братята - "смърф" и "Филипополис".Момчета, продават млад и талантлив защитник като Пламен Крачунов, който е само на 22г. за да играе футболист идващ от четвърта дивизия в Аржентина - Компанучи.Това за Вас нормално ли е? Да продават Бенжелюн, като толкова искат да продават.какво толкова се радвате на този трансфер не знам, майна.Не Ви ли пука бе, братя, че вчера още едно българче напусна отбора за да се освободи място на анонимника - Компанучи.Защо ние все ще обираме трохите, а шопите ще взимат големите пари? Дембеле го продадохме на рогитите за 250 000 Евро, но после левски взе 2 000 000 Евро за него.Къде са 250 000 Евро, къде са 2 000 000? Щото тогава с Дембеле влизахме в турнирите и щяхме ние да си го продадем и да му опънем милионите, а не да го продаваме на безценица и да се молим като гаврошчета да си получим процента.Същата работе е сега и с Пламен - имаме добър отбор, който тази година спокойно може да се пребори за турнирите...толкова ли не може Пламен да изкара още един сезон с нас, да играем в турнирите и при интерес да си го продадем ние.Докога ще бъдем кръводарители на говеда и свине?Докога най-добрите млади и талантливи пловдивски футболисти ще хващат пътя за софия?Ние пловдивските отбори кога ще пишем история и ще градим име?Смятайте колко ръководството ни мисли за клуба и за нас, след като Бонев каза, че всичко в Локомотив се продава.Това ли е ръководството, което ще гради отбор за медали и участие в турнирите?
+2
 
 
Успех и късмет!!!Само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: