ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив падна и от Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:48 / 13.07.2011Коментари (79)10535
© Plovdiv24.bg
Локомотив записа пета поредна загуба в контролните срещи от предсезонната си подготовка. Този път пловдивчани отстъпиха с 2:3 от варненския Черно море в комплекс "Пири" край Банско.

Локо започна много добре срещата и още в първите минути имаше шанс да открия резултата, но удара на хърватина Дарио Захора попадна право в ръцете на вратаря Илко Пиргов. В 12-ата минута Йордан Тодоров нахлу в пеналта на "моряците" след което центрира към Захора, който бе оставен непокрит, но удара на хърватина от 5-6 метра излезе в аут. В средата на първото полувреме Любомир Витанов изведе капитана Здравко Лазаров сам срещу Пиргов, ветерана се опита да прехвърли елегантно стража, но топката прехвърли и вратата. В 40-ата минута след една чудесна контраатака Черно Море откри резултата с гол на Паломино. Минута преди края на полувремето "моряците" вкараха и втори гол. Дончо Атанасов центрира в наказателното поле на Локо, получи се карамбола, в която най-съобразителен се оказа Паломино, който реализира второто си попадение в срещата.

Още в самото начало на второто полувреме "смърфовете" върнаха един гол. Влезлият като резерва Драги Коцев центрира от фаул в пеналта на Черно море, където оставения непокрит Базил дьо Карвальо засече и намали на 1:2. В ответната атака "моряците" достигнаха до трети гол, след един изпълнен ъглов удар се получи разбъркване в наказателното поле на Шермет и Георги Илиев от 7-8 метра вкара за 3:1. В 85-ата минута Драги Коцев отправи много опасен удар от границата на наказателното поле, но удара му минава над напречната греда. В края на мача Карвальо вкара втория си гол в мача с удар от границата на наказателното поле и оформи крайното 2:3 за Черно море.

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Няма страшно локомотивци! Нещата вървят надобре! Това, че падаме в контролите не е страшно. Имайте предвид, че дългото пътуване и високите температури дават отражение върху играта. Важното е, че с тези футболисти ще имаме отбор, който със сигурност ще е в тройката. Искрено желая през тази година да срещнем Ботев в турнира за купата. Гледа ми се пловдивското дерби.
+2
 
 
До всички локомотивци който милеят за клуба - Изгонете го този Кантларовски ли какъв е там вземете Окука бившия треньор на Локо София донякъде колкото гледам той 2 или 3 пъти ги вкара в УЕФА. Давам ви пример а не ви наливам акъл в главите ви. САМО БОТЕВ
-3
 
 
Радвам се, че падаме СЕГА, защото в контролите точки не дават!!!
-5
 
 
Ей,жълти помаци много се радвате че падаме в контролите,но си задайте един въпрос защо Банго Васил не е дошъл веднъж на аджисанския стадион и защо има забавяне на заплатите на футболистите ви.Май паричките на Арнаудов и сие са на привършване и скоро пак ще има мега дербита със колоса Съидинение.Цял живот гости в града на Пловдивският любимец-ЛОКОМОТИВ.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 14.07.2011 г.
-2
 
 
И 10 загуби в контролите да станат важното е през шампионата да постигнем 25-30 победи. ;)
-3
 
 
тия от докоспортклуб са е*ахти и манзохистите.
+1
 
 
Не мисля ,че сте прави ,че тепърва се сработва отбора. Нямаме кой ли знае колко нови попълнения ,че да се нагаждат футболистите. Доколкото виждам резолтата е 2-3 така че очевидно проблема е в защитата а не в нападението. Целия отминал сезон губехме заради слабата защита.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: