ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби визитата си на Волос в Гърция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:55 / 06.07.2011Коментари (23)6740
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби визитата си на Олимпиакос Волос с 1:2. Срещата бе наблюдавана от над 3000 привърженици на стадиона във Волос. Дългото разстояние и климата в Гърция оказа влияние на пловдивчани, макар че момчетата на старши-треньора Драган Канатларовски се раздадоха максимално и дадоха всичко от себе си за да се представят достойно.

Олимпиакос излезе напред в резултата още в 5-ата минута. Хуан Мата проби по крилото центрира в наказателното поле на "черно-белите", където Акоста засече и прати топката зад вратата на Дино Шермет. Единственото положение за гол на пловдивчани през първата част се откри в 35-ата минута, когато искания от Левски Сержиньо центрира остро в наказателното поле към Здравко Лазаров, който засече с глава коженото кълбо, но вратаря на домакините се намеси блестящо и успя да предотврати сигурен гол.

Второто полувреме домакините от Волос наложиха преса на своя опонент през първите минути и достигнаха до втори гол. Реализаторът на първия гол Акоста изненада стража на Локо Дино Шермет с удар от около 30 метра за 2:0. Минути след втори гол на Акоста Локомотив върна едно попадение. Капитанът Здравко Лазаров центрира остро в пеналта на домакините, където влезлият като резерва Йордан Тодоров бе оставен непокрит и на празна врата намали на 1:2. До края на срещата "черно-белите" се дръпнаха в по предни позиции с търсене на втори гол. В даденото от съдията продължение Драги Коцев пропиля изгодно положение за пловдивчани след като не успя да центрира добре в наказателното поле на Волос, където бе оставен непокрит футболист на Локомотив.


Състав на Локомотив Пловдив: Дино Шермет; Джереми Родригес (Ангел Йошев), Пламен Крачунов, Мартин Кавдански (Атанас Рибарски), Валери Георгиев; Христо Златински, Любомир Витанов, Ненад Лукич (Йордан Тодоров), Сержиньо; Дарио Захора (Драги Коцев), Здравко Лазаров (Габор Ерош);

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тия пак ядоха от македонската наденица
-4
 
 
Въпросът е Коко колко е прибрал от контролата.И ако някой отрича, че е част от тото неро е идиот
+6
 
 
Какво самоуспокоение -първия гол бил от засада Драги Коцев не подал на Витанов Ами да е подал Същите отзиви бяха и след мача с Черноморец Това било само контрола Ами за противника не ли е също само контрола По някога деня си личи от сутринта Казах по някога дано да греша.
+2
 
 
Аз лично бях много против да се играе тази контрола с Олимпиякос Волос.Ние сме в много ранен етап от подготовката си.В момента наблягаме на физическата подготовка и заниманията с топка са малко т.е. липсва ни игрова практика.Момчетата са изморени от физическите натоварвания на този етап и е напълно нормално играта им да не се получава.Срещаме отбор от гръцкото първенство, което посмъртно не може да го сравним с нашето.Освен това гърците са много по-напред в подготовката и само след седмица започват да играят в турнира за Лига Европа.Имат и доста чужденци в отбора.Така, че спокойно - няма нищо притеснително от една такава загуба.Жълтите ги оставете...те доскоро играеха по селата и типично в техния папагалски стил се изказват неподготвени.Аз разбирам те да играят срещу европейски колоси да взимат отношения...я им вижте техните контроли.Това е типично за тях смеят се на другите а не гледат, че те са най-много за присмех.Тази контрола трябваше да се играе доста по-късно, но каквото е, това е - така са преценили спортно-техническия щаб.Четох едно интервю на Канатларовски, в което каза, че иска да види как стои отбора игрово, когато на футболистите им е тежко и са изморени.Има си нещо предвид човека...няма случайни неща.Понякога когато губиш, не знаеш какво печелиш.Нека да падат сега в контролите, да се виждат слабостите, грешките и да се работи по тях.не случайно периода, в който се намираме в момента се нарича - подготвителен, а мачовете - контроли.Горе главите, момчета.Важното е за първенството да сме подготвени.
+4
 
 
С кви еропейски отбори играете бе ? Волос ? Само с тая европа ще си останете вие .. контроли с волос и красная поляна ..
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-1
 
 
Браво на наще момчета реалния резултат е 1-1 чиста засада при 1вия гол на маляките изгонил е дарио захора в 92 мин Драги не успял да подаде на витанов бил е сам
+4
 
 
На почивката, страничният рефер се е извинил на Атанас Узунов за първия гол. Съдията е признал, че е изпуснал бързия Хуан Мартин, който е бил в засада.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: