ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив подписа с хърватина Дарио Захора и двама юноши
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 04.07.2011Коментари (26)6657
© lportala.net
Хърватинът Дарио Захора стана официално второто ново попълнение в Локомотив (Пд), след като подписа днес договор с клуба, съобщиха от пресслужбата на клуба. Преди него в отбора бе привлечен словенският вратар Дино Шеремед. Захора бе докаран в Пловдив лично от спортния директор Бранко Милованович. Нападателят бе до този момент на проби, но успя да впечатли спортно-техническия щаб с качествата си.

Той е роден на 21 март 1982 година във Вуковар. В досегашната си кариера е играл в отборите на Динамо (Загреб), Кроация, Копер, Славен Белупо, Домжале, Розенборг, Бней Сахин (Изр) и Локомотив (Загреб). Има общо 51 мача (10 гола) във всички юношески и младежки гарнитури на националния отбор на Хърватия.

Освен това първите си професионални контракти днес подписаха и двама от юношите на клуба - Аян Садъков-младши и Свилен Щерев. Малко по-късно те се присъединиха към лагера на отбора в Банско. Миналата седмица младоците получиха почивка от наставника Драган Канатларовски заради по-кратката ваканция, която имаха предвид участието си в първенството на елитната юношеска група.

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
цитат:
Дарио Захора част от грандиозен скандал в Хърватия, плашил журналистка със смърт .Локо (Пд) подписа договор с хърватския нападател Дарио Захора, който вероятно е най-скандалният футболист, идвал у нас. Захора е определян като един от най-големите таланти в хърватския футбол, който провалил кариерата си с оргии, алкохол и дори наркотици.
на точното място е дошъл
+1
 
 
Значи изгледах клипчето на Ултрас Пловдив, и кво да Ви кажа, майна...ми няма такава публика. Затова Ивелин Попов каза, че иска да си купи публиката на Локомотив Пловдив. Затова треньора на Брюж след мача в Бургас каза, че ще командирова публиката на Брюж на Лаута за да видят, как се подкрепя отбор, който губи с резултат 0-4.Затова и големия Христо Стоичков на бенефиса на Наско Узунов на Лаута, когато играеха Локомотив и Ботев след мача каза, че агитката на Локомотив е достойна за КЕШ.Здравко Лазаров, който редовно играеше пред фанатични фенове в турция също се възхити на черно-белите ултраси.Всеки който веднъж стъпи на Лаута остава завинаги пленен от публиката на Локомотив Пловдив.Завършвам поста си с думите на Христо Златински - Локо е Велик заради Публиката си.
на 04.07.2011 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Успех Дарио! Само ЛОКО и само напред, да сгазим свинете и говедата!
+5
 
 
Велик отбор, уникални фенове, президент-мечта! Тва сме ние, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! С 2-3 стабилни попълнения сме шампиони. Пожелавам си шампионска титла , а на всички кърначета пожелавам час по-скоро да им се сбъдне мечтата да видят на Дон Цеци мустака на живо.Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+7
 
 
Само ще ви кажа,че тази година ще имаме супер отбор! Не заради друго а заради факта,че запазихме ядрото на отбора! Захора е футболист от висока класа и всички ще се убедите в това! Има, и ще има още футболисти,които ще ни изненадат повече от приятно тази година! Не по-малко радостен е и факта,че подписваме и с юноши на отбора,а бъдете сигурни,че това е само началото!УСПЕХ НА ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ!
+6
 
 
Успех, само напред и нагоре черно-бели великани!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: