ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Миноритарният акционер в ПФК Ботев: Отдавна ударихме дъното!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 26.10.2022Коментари (25)7408
©
Сдружение ПФК Ботев, в качеството си на миноритарен акционер в клуба, направи официално изявление. То бе подкрепено от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и от Оединени фракции Бултрас.

Plovdiv24.bg публикува позицията на "жълто-черните" без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти!

Сдружение ПФК Ботев, в качеството си на миноритарен акционер в клуба и член на Българския футболен съюз, заявява пълна подкрепа на ПФК Ботев АД в искането за оставка на Председателя на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай. Споделяме напълно и изразеното от клуба мнение, че основните принципи и протоколи за използване на системата VAR в българското първенство са нарушени и не отговарят на стандартите на FIFA.

За съжаление ощетяването на отбора ни чрез VAR е толкова системно, че не приемаме оправданието за случайни грешки. Обективно се извършват умишлени действия във вреда на отбора, като само за този сезон на Ботев Пловдив са отменени 9 гола след VAR, като поне в половината случаите положенията дори не са спорни и става дума за стандартни единоборства.

Без съмнение и други отбори в шампионата също са потърпевши от посредственото съдийство и извращенията с VAR, затова ги призоваваме да се включат в действията ни. Убедени сме, че е нужна тотална реформа във футбола ни и преди всичко в съдийството. Защото е факт – толерират се определени отбори като се поставя "чадър“ над извършителите – съдиите в конкретните мачове.

Поради това призоваваме всички привърженици на жълто-черния тим още по-силно да подкрепят любимия отбор с всички законни средства – не само срещу футболните съперници, но и срещу произвола на Българския футболен съюз, Съдийската комисия и техните слуги на терена.

Недраги управляващи българския футбол, доволни ли сте от постигнатото през последните десетилетия? Отдавна ударихме дъното! Докарахте я дотам, че вече и за VAR ни се подиграват в чужбина!

За това искаме оставката на Председателя на съдийската комисия и неговите заместници!

Надяваме се всички български фенове, въпреки различните ни клубни пристрастия, да заемем обща позиция – ЗА честната игра, ЗА професионалното управление на любимия ни спорт, ЗА доброто бъдеще на футбола в България!

Търпението ни се изчерпа. Време е за промяна! Вън ментетата от българския футбол!

Сдружение ПФК Ботев

С пълната подкрепа на КПБП и Обединени фракции Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на campeon2004
премахни филтъра

-1
 
 
.....Ами това е положението !! Едно време беше лесно – ДНА, БНА, КЦМ, БКП, Дража вдигаше телефона и нареждаше Локото да не вкарват повече на датата 8/9/1974.... После "Савфетки", Брокери, КТБ.... Сега БЕЗ собствени юноши с негри в състава, тиктокъри – пе**ли, треньор чужденец, евреина Зингата.... Така е, какво ревете !!??? Взимайте пети, лапайте БАХУРИ и мълчете !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: