ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Боби Димитров към Зингаревич: Г-н Милиардер, това е кощунство!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:29 / 26.04.2023Коментари (28)18195
© Фейсбук
Бившият голмайстор на Ботев (Пд) Борислав Димитров отправи нова порция критични думи към ръководството на "жълто-черния" клуб и по-конкретно към собственика Антон Зингаревич.

Реакцията на екснападателя е свързана с решение на управата да спре картите за ветераните на клуба, като изключение ще се направи единствено за предстоящия мач срещу Левски.

Ето какво написа Димитров в личния си профил във Фейсбук:

Пореден парадокс на "милиардера" Зингаревич! На ветераните на Ботев се спират картите за достъп на стадиона, само за първия мач ще ги наредят под строй за пред хората и от другия мач трябва сами да се оправят. По техните думи и разбирания дори най-големите легенди от следващия мач са просто зрители, които трябва да се редят на опашка за билети. Г-н Милиардер, от 18 000 места на стадион, подарен ви в чужда държава, е кощунство да не осигурите достъп на играчи, дали здравето си на клуба.

Обръщам се към всички заслужили бивши футболисти на Ботев Пловдив, че при тяхно желание аз лично ще поемам билетите за бъдещите мачове на техния любим вече НЕБЪЛГАРСКИ отбор.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боби даже не е потомствен ботевист, а казва истината, за която някои или са слепи, или така им е по-удобно - да не я виждат. Къде са истинските ботевисти сега, защо мълчат?!
-3
 
 
Боби, твоята школа колко футболисти изкара до сега, че имаш претенции за негрите? Ние също не ги харесваме и искаме български момчета, но те просто не стават. И къде беше ти точно 9 години, докато се борехме за Колежа?
0
 
 
Поредните филми, поредните балони. 1000 раздадени билета, 1000 говеда, които са си взели на триуна Изток, Север и централната. Още 1800 говеда в клетката.
-1
 
 
Боби Димитров има право на мнение….и толкоз! Зингаревич има право на мнение и на решение! Дали е прав зависи от гледната точка на съдника! Нашите легенди имат уважението на Пловдивчани и средства да си закупят билети с предимство, а ако някой е закъсал по една или друга причина, все ще се намери решение!
-2
 
 
Време е КПБП да свикат събрание и да се зададът някои неудобни въпроси. Сега с нов стадион и ДЮШ база може би ще сме по-апетитна хапка за някой по-сериозен инвеститор. Казвам го във връзка с това, че някои хора се притесняват дали ще може да се издържаме без руснака.
-2
 
 
Добре, Боби сега кажи за 10 години колко футболиста създаде-бият ли се за тях Лудогорец, Ботев, ЦСКА, Локо, Левски? Колко пари похарчи на родителите и нищо! После защо нямало български футболисти- защото ги създават такива като теб! А аз доколкото зная, легендите ще влизат с пропуски и имат отделено специално място доживотно! Но този трябва да плюе точно сега, за да си го спомним. Може би е обиден, че не е със статут на легенда?
-3
 
 
Със или бес стадйон,сме си същити умрели х.йове
+3
 
 
Кореняк Столипеновски цигани коментирайте си строежа на вашата джамия,марш от тук злобни,лилави гномове.
+1
 
 
Обръщам се към загрижените буфери,какво ви е грижа вас , интриганствате само както вие си можете ... Толкова много може да се пише за вашите президенти , 90% от които не са между живите , ама не от естествена смърт, как тогава не се загрижихте откъде идваха кървавите пари на Лаута, колко семейства са почернени , заради Калигула Бесния ... Руснака изобщо не е прав , нито има моралното право да го направи това с тези бивши състезатели на Ботев...но и вие на Лаута не сте светена вода , нито миришете на рози ...и не на последно място Сотков пита , защо има толкова гратисчии на Лаута !?
+3
 
 
Това вярно ли е? Има ли опровержение от страна на клуба. Ако Боби изнася вярна информация, това е позорно решение. Така нареченото ръководство, защото им изпуснах края от пристигащи и заминаващи от бивши съветски републики, може би не си дава сметка, че 90% от толерантността на феновете беше в името на довършването на стадиона. След откриването в събота вечер школа, клубна стратегия, цели, състав, спортен директор, треньорски щаб, резултати стават парещи въпроси.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: