ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тик Ток звездата в Ботев недоволства! Показвал възход, а не го пуснали в най-сериозната контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 31.01.2023Коментари (1)4454
Тик Ток звездата в Ботев (Пд) Михаил Прокопиев изрази недоволството си от факта, че не е бил пуснат да играе в най-сериозната контрола на тима - тази срещу руския гранд Спартак Москва, загубена с 0:1. Руският халф, който има над един милион последователи в социолната мрежа, публикува любопитен коментар в профила си в Телеграм, видя Plovdiv24.bg.

Ето какво написа Михаил Прокопиев:

Летим в самолета и се замислих по тази тема: Защо аз, който вече 14 години играя футбол под ръководството на повече от 10 квалифицирани треньори, все още продължавам да вълнувам от това, че не са ме пуснали в някой мач? Всъщност, спрях да реагирам силно емоционално на лоши житейски ситуации, защото си мисля така: "е, вече се случи, защо сега трябва да бъдеш много тъжен и да разсъждаваш", просто ще отмине. Но сега, след 3 години отново се сблъсках със ситуация, в която не ме пуснаха да играя в мач и това все още не е отминало в мен.

Това на снимката е от тренировка след мача с Урал: За първи път започвам да се чувствам комфортно. Увереността на треньора, направих два поредни не лоши двубоя, всичко постепенно се подобрява. След 24 часа всичко се променя и започва някакъв вид поведение: Ще проявявам недоволство по време на тренировка, повече от обикновено ще демонстрирам лошото си настроение и т.н. Разбрах, че не съм сред титулярите, защото имаше възстановителна тренировка. Но в такива лагери и след последователен напредък би било логично да те пробват в най-сериозната контролна среща. И най-глупавото е, че абсолютно разбирам, че след това за мен определено няма да е по-добра ситуацията, но за начало е това...
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
това да не ти е тик-ток-гледах го в мача с Урал-трагедия-няма си понятие от професионален футбол-грешни движения без топка,бавно предвижване,грешни пасове-особено назад,изпълни 2-3 ъглови-не може да закара топката до наказателното поле-да не говорим за идея при центрирането-футбол за този само на телефона-и споко,ще те пуснат да играеш,но тогава ще ти е мнооооого трудно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: