ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гледайте: Балтазар цитира Моуриньо и посочи новата схема, по която ще играе Ботев
Автор: Стойчо Генов 10:57 / 05.01.2023Коментари (2)4721
©
Първият ден на Бруно Балтазар в Ботев (Пд) вече е в миналото. Португалският специалист даде пространно интервю пред клубната телевизия, в което описа накратко своята философия във футбола. Наставникът категорично посочи кое е първото нещо, което ще промени в отбора.

Ето част от изказването на Балтазар:

Две титли, три купи – честно казано, това не е достатъчно на фона на цялата история на клуба. Мисля, че феновете и градът заслужават повече. Аз съм тук, за да направя крачка напред в развитието на клуба. Нашата цел е да радваме феновете.

Обичам да контролирам мачовете с повече владеене на топката. Да използвам празните пространства на съперника и да атакувам.

Много харесвам схемата 3-4-3, тя работеше много добре през последния сезон, в който водех отбора си в Америка. Имах много успехи с нея, но тя може да бъде адаптирана с 3-5-2. Някои неща трябва да бъдат променени и ще ги променя. Със сигурност схемата ни на игра ще е 3-4-3 или 3-5-2.

Моята философия е интегрираната тренировка, винаги с топката. Очевидно също така тактика и фитнес, но ако си футболист, трябва да държиш топката.

Както беше казал Моуриньо – пианистът преди концерт, той не загрява, тичайки около пианото, а свири на него. Това е принципът – играчите да играят, да чувстват топката.

Гледайте в прикаченото видео цялото интервю на балтазар и как протече първият му ден в Ботев!

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Едната титла, и двете купи за изцяло на 100 % подарени от комунистите, чието отроче за Пловдив беше Тракия / Ботев /. Нека се знае и се напомня за дълги години напред, кой беше най-подпомагания отбор в Пловдив от комунистите. Всички юноши бяха дърпани към Тракия. Голяма част от бронзовите медали също бяха подарени от тоталитарния режим на АФД Тракия. Една несправедливост, която лъсна след падането на режима и ясно се вижда кой е отборът, който печели всичко през последните 25 години
-1
 
 
Стяга се мощна селекция за Б група, начело с треньорчето. Вале трябва да има черно- бяло сърце, докара най- пропадналия треньор в САЩ. Спартак с Херо остава в групата, Хебър имат страшен кмет, волейболния отбор играе в шампионска лига и те остават в групата. Берое има Ники Киров и те остават. Коматево ще се бори с Пирин и Враца, кой изпада и кой играе бараж. След най- скъпото 4 място, предстои и най- скъпото изпадане...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: