ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наско Илиев: Завръщане в Ботев не е на дневен ред, мечтая да играя на "Колежа"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 11.08.2022Коментари (0)2846
©
Нападателят на Асколи и българския национален отбор – Атанас Илиев, говори пред камерата за предаването "Домът на футбола“. Стрелецът "хвърли светлина“ върху няколко теми, сред които престоят му при "бианконерите“, които стигнаха до място в плейофите за Серия А, пропадналото назначаване на легендата Пипо Индзаги за треньор на тима и евентуално завръщане в Ботев Пловдив. Илиев коментира и ситуацията в националния отбор, който от няколко седмици има нов селекционер – Младен Кръстаич.

“Направих доста добри мачове за тази една година и може би хората са останали недоволни. Започнах да получавам по-малко шансове и като че ли хората не ме харесват. Можеше да е по-добра година. Честно казано нещата тук се случиха в последния момент. Разбрах на 26 август за интереса, а на 29 август подписах. Впуснах се в дълбокото, без да знам какво ме очаква. Относно Андреа Сотил мога да кажа само хубави думи, 17 години Асколи не бе влизал в плейофите за Серия А. Той и затова прие офертата от Удинезе, млад треньор е. Знаем къде е Серия А и къде е Серия Б“, каза Илиев.

"Надявах се да работя с Филипо Индзаги. Майка ми каза, че можел да ни стане треньор. С течение на времето разбрах, че двете страни не са се разбрали. Мисля все пак, че постигнахме максимума през този сезон, с изключение на мача с Беневенто. По стечение на обстоятелствата и голови положение 19:1, те ни победиха с един гол“, продължи той.

"Относно слуховете за мен, единственото вярно е, че Асколи иска да се раздели с мен, аз също го желая. Няма това уважение и отношение, които трябва да има. Дойде нов директор, който си кара италиански футболисти – съвсем нормално. Направих подготовка с Асколи, надявам се някой да се обади с оферта, от клуба казаха, че очакват. Имам договор, въпросът е такъв, че няма оферта, те искат трансферна сума и нещата са малко по-трудни. Слуховете за Ботев Пловдив, ако бяха истина, щяха да ме радват, но не са. Засега не стои на дневен ред. Следя Ботев и началото на този сезон е много тегаво. Радвах се за третото място миналата кампания. Сегашното място на Ботев...не е там. Мечтая да играя на "Колежа“, нещата ще са много по-различни. Трябва да се изчака. Мисля, че нещата са си същите, каквито бяха и допреди тръгването на Валентич. Всички са си същите, но се надявам на някаква промяна“, сподели мнението си родният нападател.

"Гледам мачовете на Левски, всичко в клуба е на високо ниво. Мисля, че ще продължат доста напред. Знаят, че у дома няма кой да ги бие. Според мен с Лудогорец са на едно ниво. В средата на сезона ще се види кой за какво ще се бори“.

"Чух се с помощника на господин Кръстаич, говорихме си как се чувствам, дали тренирам и дали може да се разчита на мен. Наистина за 2 години викаха доста хора, но мисля, че всеки, който е играл е дал всичко. Някои се представиха добре, други не. Надявам се да съм здрав и да дойде оферта, и да вкарвам голове както мога“, завърши Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: