ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботевистите: Защо отборът ни е най-ощетяваният може би във водещите лиги в цяла Европа?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:37 / 09.10.2022Коментари (16)6149
©
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с позиция след вчерашната загуба от Левски с 0:1. Публикуваме декларацията на бултрасите без редакторска намеса:

До момента в 11 мача от сезона в Първа лига Ботев Пловдив има отменени 6 гола с ВАР, получил е 3 червени картона отново след намеса на ВАР, а ситуациите, в които жълто-черните имат претенции за дузпа, са сигурно една дузина. (Въобще не споменаваме побутването след спорни фалчета в центъра на терена, спиране на контра атаки и пр.) .

В някои от случаите преценката на съдиите е справедлива, но в много други, решенията дори не са спорни, а просто комични. Вчерашната намеса на жената Тренчев е перфектният пример как Ботев губи точки в дерби основно заради на*сирането на един човек (или двама-трима, без значение). В стремежа си да добутат Левски до заветното второ място, БФС и съдиите ощетяват без грам достойнство почти всеки отбор в Първа лига.

Бъдете спокойни, дори и да не успее да завърши втори, въпреки че във всеки мач всичко е постлано за синя съдийска победа, Левски завинаги се е доказал като най-достойния сребърен медалист и никой не може да отнеме тази "слава" на отбора от Сухата река.

Очевидно е, че сезонът ни е тежък и играта на тима не е добра, но за да спечели Ботев точки, трябва да е подготвен, че или ще играе с човек по-малко почти цял мач, или ще трябва да отбележи поне 3-4 гола, за да му признаят 2. Поне това показва статистиката в 9 от 11 наши мача този сезон.

Единственото, на което феновете на Ботев се надяваме във всеки един сблъсък, е, че съдията ще свири 50/50 и ще отсъжда справедливо всяка една спорна ситуация. Толкова е просто, нали?


За съжаление не и за празните погледи от БФС и Съдийската комисия, както и техните пос*ани представители в кабинките на ВАР и долу на терена. Няма смисъл да призоваваме "реферите" в каквото и да е, вие просто толкова си можете. По-важно е да се излиже **** на някой, отколкото да стане незабравимо дерби на терена. При признати голове в дербитата ни с Левски и Локо Пд, предстояха доста интересни последни минути и на двата мача, но това не е важно.

Призоваваме футболистите ни да направят всичко възможно да отбележат по 3-4 гола в двубоите с Пирин и ЦСКА-София (за да им бъдат признати поне 2). Също така да бъдат готови, че може да играят в намален състав, няма да им бъдат отсъждани дузпи, а червени картони за другия отбор са просто в сферата на фантастиката.

Даваме и жокер към играчите на нашите противници. В случай, че видите зор и не можете да предотвратите гол или не можете да отговорите на играта на Ботев, почвайте да се мятате като умрели във всяка спорна ситуация и пищете като заклани. Това очевидно действа безотказно срещу нас, без значение има ли нарушение или не.

Защо Ботев е най-ощетяваният отбор може би във водещите лиги в цяла Европа? Това остава мистерия.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Стана ми интересно и изгледах видеото и трябва да призная, че голът е напълно редовен и няма никакъв фаул. Подобни изпълнения напълно обезсмислят наличието на видеоповторения. Много по-реално би било съдията в реално време да свири фаул, а след преглед на повторението да зачете гола. Не знам дали наистина са най-ощетените в Европа и Света, но възмездието ще дойде Юли или Август, когато някое Босненско село оплющи Левски, понеже нито рефера, нито съдийте на ВАР ще са инструктирани, кой отбор трябва да победи.
0
 
 
Локомотивец съм, но трябва да призная, че това вече не се трае! Поддържането на софийските отбори е факт. Даже Лудогорец ги режат повече.
0
 
 
Шльоковци,вие също сте ощетени,но когато кетъринговото бфс или поръчковите съдии ви ощипят ревете като цигани в Хага.Мангали,някой имаше ли претенции цели три минути.На кое говедо му направи впечатление че има допир въобще.Потърпевшият въобще не реагира,както съотборници,щаб,публика.Само вие гнусни създания си удряте дирниците в тавана.Когато ви удрят,ние ви защитаваме защото нямаме лобита никъде.Играйте през работно време и си мълчете.Заслужавате си го Кюстендилски навлеци.
0
 
 
Наистина спорно отменен гол, но като се сетим за убийствения късмет, срещу Славия....всичко се нарежда. Много боли да паднеш с 1-0 с отменен гол.
Свобода и свободия са две различни неща!
на 09.10.2022 г.
0
 
 
Няма нормален съдия в целия свят, който да свири такъв фаул! Абсолютно нормално единоборство с минимален контакт, но все пак говорим за отбор, на който му отменят ДЪЛГОВЕ, НАКАЗАНИЯ И ГОЛОВЕ ЗА СЪПЕРНИКА, откакто съществува футбол в България, говорим за ФК ЛАФКА, на Делян с.в.и.н.а.р.а отбора и схемите на главата-пожарникар, няма как да е друго яче! Пристрастията на черно-белите роми също са ни ясни, цяла България видя, само любовната афера по линията Подуяне-Лаута е със слепи очи и кафеви очила!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.10.2022 г.
0
 
 
Тошко от центъра да им го вкара на говедата - ВАР пак ще го отменят. Доказани мръсници!
+2
 
 
Не знам за други мачове но тука им отмениха редовен гол.
-3
 
 
Ой горкичките те, как в цяла Европа, в цялата галактика. Смешници. Хората са казали, първо виж твоите грешки и си направи изводите после съди. Ама така е като сте свикнали цял живот все подкрепа и подпирани и бутане, сега няколко мача ви свирят 50 на 50 и почвате да плачете. Еми не става стига наглост.
+1
 
 
Да ощетиха ви в този мач.Защо обаче всичко ви пречи ,само не и футболистите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: