ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП: Гордейте се с това, което показахме, защото то е на топ ниво в световен мащаб!
Автор: Стойчо Генов 10:48 / 30.04.2023Коментари (80)17733
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив използва официалната си страница във Фейсбук, за да благодари на "жълто-черната" общност за създадената атмосфера в снощния мач срещу Левски. Както вече е известно, двубоят бе спечелен от "сините" с 0:1 и с него бе открит стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

Благодарим Ви!

Благодарим на всички дарители, на момчетата, които дни наред подготвяха хореографията и на онези, които цял ден я подреждаха, както и на всички зрители, които я вдигнаха и пяха до последен дъх.

Гордейте се с това, което показахме, защото то е на топ ниво не само за България, но и в световен мащаб! Показахме на всички какво означава любовта към Ботев Пловдив.

Дано най-накрая футболистите и техните ръководители са го разбрали!

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
А защо тъй прехваленото освтление бяха едни грозно поставени прожектори като на селска забава?
-2
 
 
Даже и по СиЕнЕн Ви даваха какъв убникуъм сте и как се опушихте та се не трае 3ти ден смрад и мъка, жълта тичшина и много сълзи ужас ма много сте няма повече от Вас ама сте и най-жалките с общинския стадион който не е Ваш не забравяйте това! Копнежа #2023 ... Майната пак се кефи че Ви наливаме цяла България се изуми защо общите пари са отишли за кабриолета на който да играе африка а не и българи ...
-4
 
 
Спукойно, сега сми дали клуба на руснак, убеща ,чи ду 5 трансферни прузореца сми шампоани.Важнуту е и чи ние спряхми лудогорец
+4
 
 
Мухахахахахаххаах гледам 2 дни ГЪРЧ на черно-белите цигани и умирам от кеф!!! Цяла България говори за Ботев и Колежа, а мангустите пак 500 човека и то като влизат 2 мангала с 1 билет хахахахахахах ГЪЪЪЪЪРЧЧЧ, ИЗГРИЗЕНИ НОКТИ, ПЯНА В УСТИТЕ, ЗЛОБА И ЗАВИСТ! Тоя Стикса не е спал вече 14 дни, посред нощите будува да съчинява мозъчните си пръдни тука дето вече никой не му ги чете бухаххахаах ба*ти КЕФА, МАЙНА!!! А ние си направихме топ густото и цяла България че и по света ни говорят, а в задния двор на ВСИ тишина, няма кой да се чуе, НЯМА ГИ, ИЗЧЕЗНАХА !!!!!
-2
 
 
В темите за ботевЪ е по весело от бтв комеди как да не се забавляваме! Просто освен комедия има и гавра с жълтите. Ето,, уж жълтите трябваше да празнуват, а празнуват черно- белите!
-2
 
 
С наслада чета аналните кървежи на жълтурите ?
+5
 
 
Хахахаха! Има екземпляри, които е мислят за голяма работа. Не спят, не се хранят, не пият и други работи , а единственото им занимание е да висят в темите за Ботев!Оня "обесника" в около 3ч. развива теории, че сме роби, абе на теб главата ти е заробена от Ботев! Имате си трибуни и си умувайте там! А ако искате и на "базата" си в Тракия!
-1
 
 
Индианци Б група ви зове. И хореото от цска откраднахте, пак копи пейст. Смешници. Едно време Господ като раздавал акъл, не могъл да намери жълтите. Половината били на къра, другата половина на учение...ххаахахах
-5
 
 
Живи ли са Селската майна и карпмакс? Много се пениха преди мача с гоненията на цял отбор, да не са се задавили с пяна от гоненето на играчи с ВСИЧКИ ВЪН??? Искам да ги питам какво е чувството да са РОБИ НА НЕГРИ???
0
 
 
Цяла България видя кои са ЖАЛТИТИ! Препълнен стадион ама слаб отбор! Нищо де - ние с един билет - двама души едва напълнихме на 60% една трибуна - като направим останалата част от навеса - какво ли ще е - мъкаааааа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: