ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Директор в Ботев: Имаме шанса да предложим неограничени възможности за ангажираност на феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:20 / 16.03.2023Коментари (3)3966
©
Сергей Расулов е медиен директор на ПФК Ботев
Ръководството на Ботев (Пловдив) обяви пореден партньорски договор. Този път това е дигитална платформа, специализираща в комуникацията и геймификация с феновете – Fanzee.

Fanzee е инструмент за ангажираност на феновете, предназначен да спомогне на спортните организации да общуват със своите фенове чрез иновативни похвати и ексклузивни награди. Започвайки това партньорство, клубът ще интегрира платформата Fanzee, за да създаде специално дигитално пространство за феновете на Ботев с развлекателно и актуално съдържание през целия сезон, похвалиха се от "Коматево".

Ето какво се казва в официалното съобщение на ПФК Ботев:

Предизвикайте себе и проверете знанията си през различни викторини, решавайте пъзели и колекционирайте токени на любимите си "жълто-черни“ футболисти. Преследвайте първото място в класацията на феновете на отбора, печелейки награди и страхотни преживявания в деня на мача.

Изследвайте света на любимия си клуб в "Ботев Пловдив x Fanzee Hub“ и получете шанс да спечелите ексклузивен достъп по време на нашите домакински мачове, започвайки с Дербито на Пловдив този уикенд.

Присъединете се към дигиталния свят на Ботев сега!

Сергей Расулов, Медиен Директор на Ботев, споделя: "Паралелно с подготовката за историческото завръщане на нашия стадион, Клубът се стреми да създаде екосистема, която съчетава нови технологии, иновации и преживявания, както онлайн, така и офлайн. През новото ни партньорство с Fanzee, имаме шанса да предложим неограничени възможности за ангажираност на феновете, която включва NFT, викторини и други интерактивни опции. Присъединете се към нас в това пътуване и изследвайте света на любимия си Ботев, с шанс да спечелите достъп до ВИП места по време на домакинските мачове, започващи още този уикенд. Следете нашите социални мрежи за още новини и съобщения."

Алекс Бурдуджа, Мениджър Бизнес Развитие за Европа във Fanzee: "Горди сме да започнем партньорство с клуб с толкова велика история като Ботев. Заедно ще създадем невероятно дигитално пространство за всеки фен на отбора, позволявайки му да взаимодейства с любимия си клуб по начин, който не е изпитвал досега - викторини, фентъзи игри и други увлекателни дейности с вълнуващи награди и достъп до ексклузивни клубни събития.“
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
евала на жълтити .при нас няма таквизи работи ний сми прости коняри с каруци и сабирами джилязо и бакър . за кво ми е фанзее дажи другото хуб ни ги знам дажи . саде локо и бай клошарски весиляка
-3
 
 
Каквито феновете, такива и играчите, такъв и клуба - селски индианци. Цял живот чакат на аванта, цял живот в лъжи и мишенгии. Фалшив клуб, фалшиви фенове. Долна, гнусна жълта сган. Той и затова Господ ги наказа с ПЕТАТА и ШЕСТ на Нула и ще продължава да ги наказва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: