ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Неделев: Като дете имам две тренировки с Локо (Пд) на "Лаута", нищо не ми хареса там
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 12.12.2022Коментари (15)6880
©
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев продължи да изумява всички фенове на “жълто-черните", разкривайки доста любопитни неща за своята кариера, които досега не бяха известни за голяма част от футболната общественост в Пловдив. Халфът разказа, че като дете има две тренировки с Локомотив Пловдив и това се е случило преди да премине в частната футболна школа Ботев 2002.

"Не знам дали много хора знаят, но преди да отида в Ботев 2002, имам две тренировки с Локо Пловдив. Като деца. Тренирахме на една сгур на “Лаута" преди години", заяви Неделев в подкаста “При ТоТо".

"Просто с баща ми не се съгласихме за там. Не само заради игрищата, но и треньора и като цяло нищо не ни хареса там. Аз по това време си играех в моето село за отбора на Вихър (Белозем). Играех с по-големите - 90-и набор, а за такава възраст във футбола имаше огромна разлика", уточни звездата на "канарите".

Ето какво още разказа Неделев за началото в Ботев 2002 и за заповедта на Христо Стоичков да играе само с номер 8 на гърба!

Играхме една контрола с моя отбор Вихър (Белозем) срещу Ботев 2002. Бихме ги с 3:1, а аз вкарах два гола. Тогава този човек, собственикът на школата, ме взе. Най-малкият набор при тях беше 91 и затова аз почнах с тях. Този човек ми беше като втори баща - Андрей Павлов. Той ме отгледа като четвърто дете - той има 3 деца - две момчета и едно момиче. Обувки ми купуваше, уникален. За съжаление преди доста време му се случи нещастие и си замина. Андрей Павлов - уникален човек. Толкова добър, нищо лошо на никой не е направил.

Цял живот като юноша винаги съм играл с номер 10. Имаше един мач на юношеския национален отбор срещу Уелс. Двубоят беше в Етрополе, а аз бях на 16-17 години. Вкарах два гола, а след мача Ицо Стоичков влиза в съблекалнята и ми вика: "Оттук нататък ти почваш да играеш само с номер 8". И чак ми се кара, защото аз в първия момент му казах, че не искам. Майка му е много близка с цялата моя рода. Постоянно идваше в Белозем и питаше майка ми и баща ми "как е Тошко, интересуваше се от мен“. Много хубав човек, готин пич и е много народен. Много хора не го харесват, защото си казва всичко, което мисли.

Гледайте в прикаченото видео цялото участие на Неделев в подкаста "При ТоТо"!

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Тоя Тудор пак изби рибата.Аве паляк на теб местенцето ти е точно в Бутвфъ, коч до коча селяк до селяка и не забравяй Стоян канара как пее мощно в Стряма.....ооооо мой Бутвфъ ний за тъйеб га жа умрем.
+2
 
 
Абе , Емо Наков кога им даде купата на Лаутенци... 2004 година хората я купиха тая титла и си взеха купата в Кюстендил... Запознати разправяха тогава, че домакинските мачове са ги купували по 30 бона , вънка до 100 ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.12.2022 г.
+2
 
 
То и сега е така там. Цигания..
-2
 
 
тошко, я пак ни разкажи как от Майнц платили 3 МИЛИОНА за теб, но решили да те държат резерва заради 200 000!!! Ако беше останал да тренираш на Лаута в сгурта, като Димитър Илиев, щеше да станеш футболист номер едно.Сега имаш една картонена купа от Попето, а Митко остава записан със златни букви в историята на България и ЛОКОМОТИВ Пловдив...
-3
 
 
Ушко сигурно са ти правили бая крачоли , като новобранец
+3
 
 
Е то няма и какво да ти хареса там.. Освен НАВЕСА - поне сянка прави и е нов
-4
 
 
Тодуре ти си селско чадо, как искаш да вирееш на Лаута. При Майнц същатата работа. Цървула трандафор не става, Тодуре, Тодуре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: