ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Ботев с официална позиция след събличането на футболистите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 22.05.2023Коментари (27)9308
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изпжожлзва официалния крлубен сайт, за да изрази своята позиция. Конкретният повод за реакцията са грозните сцени след края на мача срещу Локомотив (София), когато играчите бяха принудени да съблекат своите фланелки.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса хозицията на "жълто-черния" клуб:

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив изказва своята благодарност към хилядите "жълто-черни“ фенове, които не спират да подкрепят отбора.

Вашата подкрепа е много по-осезаема и силна в нашия дом – стадион "Христо Ботев“. Във всички трудни времена Вие, феновете, винаги сте били плътно зад отбора.

Разбираме вашето недоволство от слабите резултати на отбора. Въпреки представянето на терена и загубите, вие не спирате да подкрепяте тима през всичките 90 минути.

Няма как да толерираме случилото се след последния съдийски сигнал на мача с Локомотив (София).

Агресията към нашите футболисти и щаб, както и обидните скандирания, са недопустими и не прилягат на европейски клуб като Ботев.

Призоваваме "жълто-черните“ фенове да продължават да подкрепят страстно отбора от трибуните, въпреки незадоволителното класиране и слаби резултати.

Само клуб и фенове, заедно, можем да върнем Ботев на мястото, което заслужава – при водещите отбори и в битката за трофеи и купи.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.05.2023 г.
+3
 
 
Фекалче искам те по пола и жартиери другия мач ! Оригинална хорео ще е му хахааа хааааа
-2
 
 
Футболистът от Левски Сф, Ивелин Попов към феновете на "Пловдивският любимец" : "Да ви еб@ майката циганска"! ба*ти и феновете гледаха го и не смеят да се обадят. ба*ти и гордите "беси". А мангала Кръстев отиде на центр. трибуна и с жестове им показа, че ги клати. И те го гледат и мълчат. Иначе много смели по форумите и царе на измислените истории, как пребили някой. Големи срахливи джендъри.
-1
 
 
Това ли успяха да съчинят от "ръководството" на клуба след 3 дни криене и умуване? Някакъв опит за нагаждане към феновете в първите редове и после нещо като размиване и никой не е виновен за нищо. И най-вече - тотално неразбиране на проблема! Незадоволителното класиране и слабите резултати??? Или "ръководството" се състои от идиоти (любима дума на Зингаревич), или някой се прави на уж неразбиращ наглец. Какви резултати? Става въпрос за поне някакви наченки на игра и най-вече на желание за игра, на битка, на отношение от страна на играчите, на опит за изграждане на стил от страна на треньорите. Ботев не е имал проблем да играе атрактивен футбол и без резултати, на никой не му трябват 3-ти места с анти-футбола на Валентич . Какво общо има обезличаването на отбора с класирането? Дали сме на 5-то или 12-то място без юноши, без местни момчета, без български футболисти, които поне разбират какво скандира публиката, ще промени ли нещата? Ако "ръководството" не прави разликата между школичка в Русия, датски отбор с 3 сезона в първа дивизия за 100 години от една страна и традиционен за една държава клуб от друга, по-добре да не се хаби с нелепи обръщения, а да се покрие като треньора или като съветника с 5-те трансферни прозореца. От следващия мач посланията вече на руски и английски, защото от български очевидно не разбират. Който знае португалски, шведски, босненски, да се включва също.
0
 
 
Я, посъвзели са се от уискито с аулин пришълците под темите! Друго си е да приемаш порното пред носа ти, да не ти пука и да се подхилваш на чужди проблеми, защото си нямаш свои. Пълен фарс!
0
 
 
На мачовете на Милан се чува "SarA perchE ti amo" а тук ....
0
 
 
Снощи Попето поздрави цялото мюфтийство настоятелство на "Навесика".
на 22.05.2023 г.
0
 
 
Всички вън! Кривоглавиииии мюсюлманиииии!
+1
 
 
Поп(ето)вилня в джамията Лаута и се гаври с циганчетата.
0
 
 
Вица на годината: "европейски клуб като ботивЪ", хахахаххахахах Рогош, Маноле, Стряма купата я няма, много поздрави от Ален Ожболт, занулихмива във вечността хахахахха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: