ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев се похвали с нов официален партньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:30 / 21.02.2023Коментари (2)2498
©
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив използва официалния клубен сайт, за да се похвали с ново портньорство. "Канарчетата" подписаха договор с една от разпознаваемите марки на българския пазар - ТЕД БЕД.

Ето какво съобщиха още по темата от "жълто-черния" клуб:

С повече от 25 години опит на пазара, ТЕД БЕД е водещ производител на легла, матраци и аксесоари за сън. Мисията на ТЕД е да допринася за по-добър живот, създавайки комфорт и уют в най-личното пространство на дома – спалнята. Още от самото си създаване, компанията се оповава на основните 3 постулата - иновативност, вдъхновение и солидно качество. Комбинацията от стил, функционалност, качество и устойчивост се отразява в цялостния подход на ТЕД- от технологията и процеса на производство, през дизайна, маркетинга и клиентското обслужване.

Mарката е отличена за най-високо качество за матраци на българския пазар от ICERTIAS - международна организация за проучване на продукти в повече от 40 държави по цял свят. За това допринася затвореният цикъл на производство, който позволява висок контрол на качеството, доказан произход на материалите и умело използване на най-новите и иновативни технологии.

Двата най-полезни и успешни бранда - TED и Sleep.me, се продават в 22 държави по света. Sleep.me предлага широка гама от продукти вдъхновени от природата. Подборът на правилните конструкции и материали, в комбинация с елементи от природата, осигурява пълноценен сън и подпомага възстановяването на тялото и ума.

През партньорството между Ботев Пловдив и ТЕД БЕД се реализира проект за подмяна на всички стари и амортизирани матраци на Футболен комплекс "Ботев 1912“ с нови висококачествени такива. Качеството на съня е съществен елемент за физическото здраве, както на професионалните спортисти на Клуба, така и на подрастващите таланти от Академията.

Новите матраци са от серията Favourite Nova Orthopedic - ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата, който се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Създаден с интелигентната технология i-Springs Super Comfort за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт, матракът подпомага възстановяването след дълъг тренировъчен ден.

Клубът изразява своите благодарности към ТЕД БЕД за готовността да инвестират в младите спортисти на България, в лицето на академията на Ботев. Благодарности и към екипа, стоящ зад осъществяването на този проект, за проявените професионализъм, внимание и позитивизъм!
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: