ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борислав Димитров отговори на ПФК Ботев и даде няколко безплатни съвета на Зингаревич
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 10.05.2023Коментари (5)8399
© Plovdiv24.bg
Бившият голмайстор на Ботев (Пловдив) от преди 20-ина години Борислав Димитров използва личния си профил във Фейсбук, за да отговори на официалната позиция на "жълто-черния" клуб. Димитров, който в момента управлява пловдивския футболен клуб "Кронос", даде няколко безплатни съвета на собственика на ПФК Ботев Антон Зингаревич.

Ето какво написа Борислав Димитров:

Правото ми на отговор:

1. Никога не съм оспорвал постигнатото от футболистите Трифон Пачев и Атанас Пашев. Истински легенди на клуба без никакво съмнение, а щом са доволни от резултатите на школата и втория отбор.... това вече е друг въпрос.

2. Не получавам отговор за биографията на "легендата" на израелския футбол Даниел Коен.

3. Комерсиалните ми интереси .... тук вече не знам какво да отговоря.

Ще си позволя да дам и няколко БЕЗПЛАТНИ съвета.

Никой не може да отрече, че собственикът дойде в труден момент и стабилизира клуба. Никой не може да отрече спечелените медали - респект. Остава усещането обаче, че още не са разбрали в какъв клуб са дошли, това не е нито Виста, нито Фрамад Амагер.

Колкото по-бързо осъзнаят, че Ботев го е имало и преди тях, че е клуб със собствена идентичност, богата история и страхотни фенове, толкова по-бързо ще имат шанса същите тези фенове да ги припознаят като техния отбор и стадионът ще е пълен не само на дербитата.

Хората, в това число и аз, искат правилно подбран отбор с 5-6 качествени БЪЛГАРИ, в добавка 3-4 наистина класни чужденци, които да правят разликата, и към тях да бъдат добавени 5-6 талантливи български момчета и толкова млади чужденци (от настоящите има с добър потенциал).

Направете това и феновете ще са доволни и бизнес проектът ще е много по-лесно осъществим.

Направите ли това, а то ще се усети, когато всички преди мача скандират имената на футболистите и след мач ги поздравяват дори и при загуба, значи сте успели, г-н Зингаревич.

Направете го и ще съм първият, който публично ще ви поздрави.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много точни думи на Боби Димитров. Труден характер, има много трески за дялане, а в Кронос не всичко е перфектно и има силен комерсиален елемент, НО...в крайна сметка Кронос е един частен клуб, създаден да може да печели. Частните клубове не са галеници на общини, рядко получават подкрепа от спонсори, не са хранилки за ветерани и са независими в политиката си и в мнението си. Това, което казва за нереалната представа на ръководството къде са попаднали, е самата истина. Когато Зингаревич и Валентич говореха за това какво ли не са направили след дълго време, може би не беше от арогантност и самозабравяне, а просто от невежество. Може би наистина бяха наясно само с историята на клуба от последните години. Доста странно, при положение че човек за по-малко от час в интернет може да намери какво ли не за историята на Ботев и за публиката на отбора от преди периода на базата, но...
-1
 
 
Борко ти ли даваш акъл на Зингаревич ???Той ви докара футболисти които струват млн.Ти искаш българчета от къде ??? Един имахте Тошко и го прогонихте както навремето Чико .
-1
 
 
жълТурците след загуба не поздравяват.. това е една от разликите между истинските майни и коматевци!
+1
 
 
Има 2 опции.1ва - Собственика е невеж и въобще не знае или не се интересува от развитието на клуба. 2ра - Дошъл е в Ботев или за да изпере някой лев или да прави схеми.Аз никога не съм разбирал нашите футболни собственици. Ми дошъл си да развиваш някакъв клуб. Гледаш, че от половин година е в дупка, гледаш, че школата и втория отбор са трагични и нищо не правиш!? Толкова ли на никой не му пука как си инвестира парите. Ми промени нещо, поискай оставки или пък назначи някой друг. Как може толкова да не ти пука за парите. Ето давам пример с буферите. Ми Крушарски може да е най-пробития селянин, ама човека го интересуваше как му се харчат парите и беше постоянно до тях и им държеше сметка. Съответно Локо тръгна нагоре. Не е въпроса до парите, а до това колко ти пука за бизнеса ти. Ми извинявайте, ама руснака не е сериозен към нас. И после феновете били виновни, че се месят в управленията на клубовете. Ами явно "собствениците" са толкова некадърни, че феновете повече ги интересува как им се харчат ТЕХНИТЕ пари. Нормално е да протестират, когато виждат, че нещата не вървят и не се прави нищо. Просто е най-лесно да се оправдаеш с феновете... Зингата няма да направи нищо и това е самата истина. Просто вижте какво е направил с отборите преди да вземе нашия. Трябва да се търси нов собственик, ако искаме да се върнем в топ 3. Много сме жалки в момента и ще продължим да сме такива. Дано ни дойде акъла в главата по-бързо.
+1
 
 
Когато критиката е градивна,тя винаги е полезна!В случая Боби е прав и за ръководството,Азрудин и сие и за бившите големи футболисти и настоящи посредствени служители на заплата към клуба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове пожелаха на Уме и Мертенс "жълто-черна" купа и европейско лято на "Колежа"
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: