ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балтазар: В дербито ще покажем най-доброто от себе си, това е специален мач за Пловдив
Автор: Стойчо Генов 22:36 / 10.03.2023Коментари (9)3992
Треньорът на Ботев (Пд) Бруно Балтазар логично остана разочарован от грешките, които допуснаха неговите футболисти при загубата от Септември с 1:2. Португалският специалист засегна и темата за предстоящото градско дерби срещу Локомотив.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на мача на стадион "Васил Левски":

Мисля, че Септември започна мача по-добре. Отборът работеше добре по фланговете и трябваше да сме достатъчно подготвени за това, но не ни се получи. Налагаше се да се пренастройваме по време на мача. Допуснахме гол от корнер и трябваше да преследваме изравняването до края на полувремето. Търсихме топката, установихме контрол и стигнахме до гол.

През второто полувреме контролирахме събитията, създадохме положения, но направихме недопустима грешка, при която ни вкараха гол. Трябва да се фокусираме върху следващия мач, който е много важен за нас. Днес не се получи, тъй като пропуснахме нашите положения, а и Септември е силен отбор. Не успяхме да изравним, което е разочароващо.

Тодор Неделев разполага с уникални качества, няма съмнения. Той не е тук и трябва да се развиваме без него. Бароан се опита да помогне и даде, каквото успя. Същото важи и за Красиан Колев, който вкара на Черно море и се представи страхотно. Той е много силен футболист и има силите да влезе в ролята на Тодор Неделев. Скокът за него е сериозен и ще има нужда от адаптация, но съм сигурен, че за него предстои най-доброто.

Нямаме много опции, но моята работа е да намеря разрешаване на проблемите и няма да се оправдавам с хората, които имам. Днес не се получи, за разлика от Черно море, но в следващия мач ще покажем най-доброто от себе си. Има страшно много срещи и трябва да опитаме да печелим всяка възможна точка. Но не може да продължаваме да допускаме такива лесни грешки, както се случи днес.

Както срещу всеки един съперник, ще трябва да се подготвим за Локомотив Пловдив. Това е специален мач за града. Но абстрахирайте се от емоциите, това е поредният съперник, срещу когото трябва да спечелим. Искам всеки мач да контролираме играта, да държим топката и това е нашият стил, който очевидно ще изграждаме във времето. Опитваме се да се подобряваме всеки ден и всеки мач.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дерби на чака. Жалтити ги взимаме пирфектно на Коматеу, ама трябва първо да мине маясъла от 5-те шпека ардаклийски.. Много обиват тцтц дупарата отиде...
-3
 
 
1912 миризливи селянки…ВиК Арена ви чака да натопите зурлите в блатото на ПИМК.
+2
 
 
Бруно,докато не осъзнаеш,че в колективните спортове най-важното е защитата,нищо добро не те чака! Търси с всичка сила промяна и нови решения там!
-2
 
 
Е специален, колко да е специален след онази пета на Ожболт всяко следващо дерби ми е безинтересно
0
 
 
Тези приказки се изтъркаха! Първо Валентич ги повтаряше до втръсване, после Копич ги беше наизустил, сега и този чирак треньор. Зингаревич си хвърля парите на вятъра с тази селекция и треньорски недоразумения. Може ли човек на когото върха на кариерата е в аматьорското ниво на Исландия, да преподава футбол у нас?
0
 
 
Какво ще покажеш- ние вече всичко видяхме- смешен отбор, смешен треньор, смешни директори, смешни анализатори, смешни съветници, смешни съветници на съветниците на собственика! Смешен собственик!
0
 
 
Желко 4 не казвай голяма дума да не плачеш .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: