ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Платформа за продажба на мобилни телефони втора употреба стана партньор на ПФК Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:55 / 05.04.2023Коментари (5)3838
©
ПФК Ботев се сдоби с още един официален партньор за 2023 година. "Жълто-черният" клуб подписа договор с WIPE.BG за едно по-устойчиво бъдеще, съобщиха от "Коматево". Съвместната кампания е насочена към "жълто-черните" фенове и цели популяризирането на кръговата икономика.

Ето какво още информираха от ПФК Ботев:

Според повечето специалисти търговията със стоки втора ръка вече има сериозен дял в развитите икономики, но в нашата страна все още са малко областите, в които има напредък.

Подобно е и положението при мобилните телефони втора ръка, където доскоро основна част от обявите се публикуваха във форуми или сайтове за общи продажби.

Swipe.bg е първата българска платформа, през която потребителите купуват и продават мобилни телефони втора употреба. Тя предоставя на клиенти възможности за продажба на техните употребявани смартфони.

Процесът е бърз, лесен и сигурен – от попълването на въпросника за продажба до получаването на парите по сметка отнема до 24 часа. Клиентът има пълен контрол и знае какво се случва с телефона му, а ако реши, може дори да се откаже от сделката.

След като ги получат, специалисти на фирмата ги проверяват, сертифицират и продават на потребители, които искат да получат качествени и работещи телефони, но на по-достъпни цени, с 2 години гаранция и 30 дни право на връщане.

В България има над 13 милиона активни смартфона, споделя създателят на Swipe.bg Михаил Димитров. Това означава повече от два телефона на глава на населението. Според последите проучвания*, през 2022, 5 милиарда телефона са изхвърлени в световен мащаб, като всеки от тях се равнява на 80 кг. въглероден двуокис в природата.

50% от българите пазят стар мобилен телефон в някой шкаф, който след 4-5г. прекарани там е вече технически и морално остарял и бива изхвърлен.

Ботев (Пловдив) винаги се е стремял да допринася за едно по-устойчево и зелено бъдеще и винаги е бил съпричастен с каузи и проекти, целящи опазването на околната среда.

Като част от съвместната кампания, всеки фен на отбора, който реши да продаде стария си смартфон през платформата на SWIPE, може да използва специален код BOTEV1912 в процеса на регистрация. След успешно завършената регистрация за продажба на устройство, "жълто-черният“ фен ще получава ваучер за 10% отстъпка във фен-магазина на Ботев, а при финализиране на продажба, ще получава и безплатен билет за домакински мач на канарчетата. (кампанията е валидна за всички регистрации за продажба на устройство на платформата на Swipe.bg с промоционалния код BOTEV1912, направени в периода 05.04 – 20.04.2023)
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Втора ръка техника, за втора ръка "хора".
0
 
 
Е тия много ни унижиха.. Почти колкото шесте бахура
0
 
 
Дойдохме си на думата - ВТОРА УПОТРЕБА. Всичко при жълтите индианци е ВТОРА УПОТРЕБА - клуб, стадион, фенове, ръководство, всичко е втора употреба.Мерси за напомнянето. С Шест на Нула и една ПЕТА ва погребахме живи във вечнста, употребявани селяци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: