ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Антон Зингаревич се разочаровал много заради трансфера на този футболист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:43 / 23.12.2022Коментари (10)9108
©
Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич е останал много разочарован от това, че е бил изпреварен за подписа на халфа на Берое Абубакар Тунгара. Националът на Мали подписа миналата седмица с Арда, като и от двата клуба обявиха, че за сделката е платена и трансферна сума, тъй като договорът му изтичаше след 6 месеца.

Руският бизнесмен искаше да привлече Тунгара в състава на "жълто-черните" още през лятото, но тогава високите финансови претенции на Берое го отказаха. След това се говореше за голям интерес към футболиста от страна на ФК ЦСКА 1948, но той в крайна сметка се озова в Арда.

Интересното е, че след сделката Антон Зингаревич е питал шефовете на "небесносините" дали може да преговаря с тях за халфа, твйърди "Мач Телеграф". Според вестника собственикът на Ботев е бил готов да плати трансферна сума и да им даде един от своите футболисти в замяна. Преди време се заговори, че в Арда може да премине хърватинът Мартин Секулич, но при развоя с Тунгара това вече едва ли ще стане.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Все повече се убеждавам ,че на някои от локоФейновете ,новините за Ботев им действат ,като вибратори :)
-1
 
 
Черно белите мангали да чакат сега парите за циганския стадион ! преди тях сме ние и ще имаме бижу за сметка на циганските 2 сектора
+1
 
 
Никой не иска на село. Щом предпочитат Арда пред ботивъ, правете си сметката, за какъв цирк говорим в коматеву. Само като им видиш фенчетата, байонзи, мангал от шикера и кармакс, ти става ясно за какви празни глави говорим :)))
+2
 
 
Зингата и Валето си вършат перфектно работата в ботевЪ от Коматево. Купуват се контузени футболисти, изпускат се евтини играчи и се искат от новия им отбор на тройни цени. Футболистите им се разхождат с фланелки на селяните от Делиормана, а други пък носят черно- бели дрехи. Школата в Коматево е мъртва, в ботевЪ има 10 негри и един юноша на левски, чието сърце е левскарско. Падащите за 30 секунди бултраси са надпявани от славия и малкото локо от софия насред Коматево. Извод: ботевЪ е на изкуствено дишане, носи се воня на мърша, некролога на клуба на гюбеците е в джоба н а Зингата, въпрос на време...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: