ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно Балтазар и Тодор Неделев ще говорят за важните теми в Ботев
Автор: Стойчо Генов 14:47 / 09.01.2023Коментари (15)4910
©
Ботев (Пловдив) ще даде официална пресконференция за старта на зимната подготовка.

Брифингът ще се състои във вторник (10.01) от 13:00ч. в залата за пресконференции на базата в "Коматево", съобщиха от клуба.

Участници в пресконференцията ще бъдат старши треньорът на "жълто-черните" Бруно Балтазар, както и капитанът на "канарчетата" Тодор Неделев.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ава Стикс , баш ти ли ше казваш такива работи дет не ходиш на мачове щот нямаш една стинка в джоба , майкат и ти плите домашни пуловири , ти не работиш и жина не си виждал до ся , камо ли да пипниш жена а и бащати не знайш кой е , чи те е сабирал от килима с лъжицата . саде Локо от истинскити фенуви не от мастии
-2
 
 
От информацията се разбира, че на пресконференцията ще има треньор с чалма и играч с каска. Не знам защо са спрели жълтите до тук? Имат 22 негри в Коматево, поканете един на пресконференцията да имате и човек с копие. Поканете и един от главните индианци Велизар, за да е с пера по главата и картината щеше да е пълна. За всичко трябва да им наливаш мозък на това племе с жълти украски, но като си добър човек помагаш и на враговете си....
-2
 
 
Тошко да донесе картонената купа подарена му от Попето на пресконференцията, за да я покаже на мюсюлманина си треньор. Нека чалмата да си прави изводи какви са постиженията на жълтия капитан. Да разкаже и как го изгониха от трета германска дивизия, защото беше дълбока резерва и не знаеше какво е терен. А мюсюлманина Балтазар да каже дали ще махне пак иконата от стадиончето в Коматево. Да го питат ще се депресирали пак ,ако около него има много християнски знаци???
0
 
 
Тоше , Тоше , майна ! Заедно седяхте с Кирето ! Ти къде бля бе майна ! На Десподов нищо му няма ! Да си жив и здрав ! Но на тия години нищо не си постигнал ! Точно си за емблема на Ботев !
-4
 
 
Те на село дай им да говорят, футбола им е далечен. Бай Тошу немеца да окачва калеврите и да става говорител от мегданя, че с неговата операция хич не е за мачове. ай ай кайнари :)))
+2
 
 
Без Тошко Неделев и 10 Манута още да докарат същата работа!!! С този бюджет и примерно Белия , Хубчев или Херо сме в борбата за 2 и 3 място...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: