ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите към играчите: Всички вън! Последваха цинични обиди към Валентич
Автор: Стойчо Генов 23:03 / 29.04.2023Коментари (17)14955
Привържениците на Ботев (Пд) изпратиха с освирквания футболистите на отбора след края на двубоя срещу Левски, завършил 0:1 при откриването на стадион "Христо Ботев".

Играчите се бяха запътили към Трибуна Юг, за да поздравят феновете, но бяха посрещнати от мощно скандиране "Всички вън". Същото се чуваше и от Трибуна Изток.

Последваха обидни скандирания към Азрудин Валентич, който в момента е съветник по спортно-техническите въпроси на собственика на клуба Антон Зингаревич.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че подобни скандирания и отношение към футболистите привържениците на Ботев показаха и след края на двубоя със Спартак (Варна), който завърши 1:1 на базата в "Коматево" преди 2 седмици.

Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Цяла България видя кои са ЖАЛТИТИ! Препълнен стадион ама слаб отбор! Нищо де - ние с един билет - двама души едва напълнихме на 60% една трибуна - като направим останалата част от навеса - какво ли ще е - мъкаааааа
-3
 
 
Позорни 1912 мажоретки. На кой не се наведохте. ПИМК и Цингата ще ви разкатаят…Вечно ще ви употребяват.
+2
 
 
Няма тук Валентич, Балтазарчо, Карандашчо, африканци и не знам си кой. Проблемът е само един и се казва Зингаревич. Всички останали смешници са служители, наемници и най-вече некадърници, държани от собственика, за което не са виновни те. Като не знаеш с какво се захващаш, отиваш да се пробваш с врътки и покупко-продажби във 2-ра датска дивизия или в някоя краснодарска селска лига. Мисията на Зингаревич приключи с откриването на стадиона. И община, и държава вече нямат нужда от "чужд собственик, инвеститор и гарант" за строежа. Сега става неудобен за самата руска мафия в България, защото тя иска само възхвали за сънародниците си, а не каквото се задава на и около стадиона за синчето на олигарха. Жалко, че няма ние да го изритаме, но все пак сме в България и всеки се прави, че уж не знае срещу кого трябва да се скача, камо ли пък срещу руснак, а е по-лесно винаги срещу някакви мижитурки на заплата.
0
 
 
Отново доказахме на България , че по трибуните сме номер 1 в Пловдив :) и ми е супер яко да гледам как циганите злобеят :)
0
 
 
1912 употребени селянки…. Всички сте за психиатрията. Пловдив ви тряска 6:0, а говЯдата ви се подиграха на смешния леген.
0
 
 
Циганино стика,ти трябваше да си се обесил? Или циганската дума винаги е лъжа? И сега си щастлив,че не си се обесил и затова ти е най-хубавата вечер в живота,нещастна гнидо? Да, хубава е-видя какво е любов,вярност,красота! Такова нещо на лайнаут джамия не може да видиш-вярно е...Гнидо!
0
 
 
Амин за циганите. Да почиват в мир. За мъртвите добро или нищо.
-4
 
 
Това е най- хубавата ми вечер с бултрас и ботевЪ, колкото и да съм ви унизявал, ЖЪЛТИ, не е нищо пред ГОНЕНЕ НА ИГРАЧИ, РЪКОВОДИТЕЛИ, ЗИНГАТА, ИЛИЯНЧО от новооткритият стадион! НАЗДРАВЕ НАЗДРАВЕ НАЗДРАВЕ...
-2
 
 
СРАМ!!! Уникален срам!!! Тия животни истанБУЛТРАСИТЕ нямат място в толерантния ни и космополитен Пловдив! Град, който е доказал коректността си през вековете! СРАМ!!! Както ви го каза и Стоичков: цървул трандафор не става! Това е.
0
 
 
Само от трибуна " Истамбул " не бяха освирквани ! Но там е зингито с чаша в ръка ! В тоя отбор на " Ботев " няма нищо пловдивско !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: