ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Боби Димитров с атака към "бивши футболни легенди и настоящи легендарни интриганти и мишоци"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:37 / 11.05.2023Коментари (24)11897
©
Бившият нападател и голмайстор на Ботев (Пд) Борислав Димитров продължи с атаките срещу "жълто-черния" клуб. Този път те са официално от футболен клуб Кронос 2016 (Пловдив), който се управлява именно от Димитров.

Ето какво публикува той в личния си профил във Фейсбук:

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ФК КРОНОС 2016

По повод на поредната ви атака към деца от нашата академия от бивши футболни легенди и настоящи легендарни интриганти и мишоци ви обявяваме за нежелани в нашия дом. След като последните 4 години откраднахте над 30 деца (за съжаление вече почти всички смазани и изхабени) ви приканваме да се концентрирате в работата със собствените кадри и то при положение, че притежавате такъв изтъкнат и с богата биография методист.

Ако имате затруднения с обучението на децата, заповядайте при нас на БЕЗПЛАТНА специализация, храните и напитките (още от обяд и в неограничени количества) са подсигурени.
Още по темата: общо новини по темата: 732
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Жълти капацитети,не знам как следите развитието на децата ви,но ако ви хванат ,,Кронос,,ще ви скъсат на всички възрастови групи ***ниците !!!!!Бонбон ли си,маруля ли си-кьорав ли си,че при вас дойде един с промишлена пералня !!!!Ще те видя след някоя година на кои ще се радваш !!!!Боби нищо не може да направи срещу майчини амбиции,а вие-октопод ненаситен,само смучите,а после изхвърляте !!!!Еееее,не сте само вие,познато ми е....предпочитам внука ми да играе до припадък,отколкото да седи на тревата,но в ,,Ботев,,или ,,Локо,, !!!! Яйца развалени !!!!!
0
 
 
Всъщност проблема на Боби се показа ...крадат деца...всички школи крадат Боби...ако можеш кради и ти , трябваше по-рано да изплюеш камъчето, в крайна сметка винаги става въпрос за пари , ако не се казваш Стикс и си мразиш и кълнеш за разнообразие...ИНАЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В БОТЕВ Пловдив И ШКОЛАТА ...само това с "краденето" не си прав , всички клубове навсякъде се борят и дърпат деца .....
+1
 
 
Ботев U19 стана шампион след бой по Локо . Шампиони станаха и отбор 2009, без нито една загуба. А Стикс по-долу пише, че школата на Ботев била мъртва. Стикс, не школата на Ботев, а мозъка дето го нямаш е мъртъв. Пий си хапчетата, макар да съм сигурен, че медицината е безсилна за теб.
0
 
 
Боби, ако искаш уважение - покажи уважение!!! Боби, нямаш никакво право да плюеш по този начин клуба който те направи футболист. Боби, нямаш никакво право така да наричаш по-възрастни, по-успешни и по-уважавани от теб футболни легенди на БОТЕВ Пловдив. Боби, знае се, че имаш финансови проблеми, но не това е начина да ги решиш. Боби, ако си умен мъж, то би следвало да се извиниш...
-1
 
 
Вале е голям, много голям! Сякаш е вързал с каишка ботевЪ за врата и го разхожда на четири крака из МОЛ Пловдив, подхвърля му кокали и го кара да лае и дава лапа като едни медийни герои. С тази разлика, че за Вале няма арест и затвор, напротив. Вале се радва на усмивките на цял Пловдив, защото Пловдив Е САМО ЧЕРНО-БЯЛ...
0
 
 
Боби,зарежи ги тия...Сигурно 1-2 на заплата пишат тия простотии! Ние,феновете на БОТЕВ НЕ ПРИПОЗНАВАМЕ тая некадърна сбирщина за нашия БОТЕВ! Именно и затова не искаме да ни поздравяват след мач! А 1-2 софраджи не могат да говорят от името на БОГЕВ!
+1
 
 
То и Тошко Неделев не е техен, ама то пропагандата...
-1
 
 
Май в това жълто отборче всичко е леш.
-2
 
 
Борко, ти първо си гледай танциорката у вас, че половин Пловдив и се бяхме радвали преди да е вземеш
0
 
 
На всички е ясно, че школата в Коматево е мъртва!Лошото е, че се крадат деца и от други школи, които се превръщат в поредните похабени таланти на мъртвата школа в Коматево!Боби, мачкай ги, казвай им истината в очите, че бултрас пак са на хранилка и си траят...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: