ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев падна от руснаци с 1:2, Хамза с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:49 / 05.02.2014Коментари (233)16968
©
Отборът на Ботев загуби втората си контрола от лагера в Кипър. "Канарчетата" паднаха с 1:2 от втородивизионния руски Енисей в приятелска среща, играна в Паралимни. Така възпитаниците на Станимир Стоилов продължават да са без победа от началото но втория си подготвителен лагер, след като в първата среща завършиха наравно 0:0 с полския Заглембе (Любин). 

И в днешната среща Мъри започна в схема 4-4-2. На вратата започна Адам Стаховяк, двойката централни защитници оформиха Сивард Спрокел и Алесандру Бенга, като крайни бранители действаха Йордан Христов и Артур Енрике. Карето в средата на терена бе съставено от Мариян Огнянов, Абел Анисе, Алесандру Куртеан и Вандер Виейра, а в атака си партнираха Иван Цветков и Юнес Хамза.

Проверката заради травми пропуснаха Георги Сърмов и Феребори Доре, като първият е през угрозата да пропусне и подновяването на шампионата в "А" група. Предварителните прогнози сочат, че Сърмов ще бъде извън игра за 3 седмици.

"Жълто-черните" стартираха на ниво срещата и владееха инициативата, но след грешка в центъра на терена руския тим откри резултата. Галаш беше изведен отляво по атаката на Енисей и с удар покрай излезлия да го пресреща Стаховяк откри резултата.

Пловдивчани бяха близо до възстановяването на резултата в 30-ата минута, когато след чудесен рейд на Вандер Виейра пред наказателното поле завърши с опасен диагонален удар на бразилеца, който вратаря Полотник изби с мъка в ъглов удар.

Въпреки, че Ботев диктуваше ритъма на игра втородивизионния тим достигна до втори гол без дори и да създаде голово положение. Това се случи в 36-ата минута, когато Адам Стаховяк не отигра добре върната му от отбраната топка, Иванов се възползва от грешката и удвои преднината на Енисей.

През втората част "канарчетата" опитаха всичко възможно по силите си, за да пропукат сгъстената защита на Енисей, но играчите на руския тим бяха безгрешни в днешната контрола и не позволиха това да се случи.

Все пак пловдивчани получиха прекрасна възможност да се върнат в мача в 66-ата минута, след като съдията показа бялата точка за нарушение на играч в "бяло" в наказателното поле срещу Анисе. Зад топката застана Вандер Виейра, но Плотников усети ъгъла и спаси удара на бразилеца.

В края на мача Ботев успя да достигне до почетно попадение. В даденото 6 минутно продължение, главният рефер посочи бялата точка в полза на "канарите". Хамза бе точен за крайното 1:2. Това е първи гол на тунизиеца с "жълто-черния" екип.

Следващата проверка на Ботев в Агия Напа е на 8 февруари, събота, срещу чешкия Дукла. 

Ботен - Енисей 1:2
0:1 Галаиш (16)
0:2 Иванов (36)
1:2 Хамза (90)

Ботев: Стаховяк, Христов, Бенга, Спрокел, Артур (Минев), Огнянов, Анисе, Куртеан, Виейра (Педро), Цветков (Кортзорг), Хамза

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на БУФЕР_69
премахни филтъра

-10
 
 
погледнах състава и какво да видя няма дефанзивен полузащитник , а Иршак беше един от най добрите през сезона да не говорим , че изгони боец като Галчев заради Сърмов няма дясно крило , а забива Вандер отдясно като цял сезон се кара с него (най вероятно за да го отсее още в контролите) двама офанзивни полузащитници две деветки (за мен и двете фалшиви) две леви крила Румънски национал на пейката заради протежето Спрокъл Браво Мъри унищожи жълтурите,съсипи ги.после идвай във Великият Левски!
+6
 
 
Циганките ги е яд,че вече колко години президента им се гаври с тях и си пълни яко джоба и взеха съвсем да пишат глупости да ни обвиняват в тото мачове.Цветан Василев не е умряла тото мишка като дебелия.Спокойно беси,за вас лошото тепърва предстои.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Тия всичките лилавите откъде изпълзяха? Свинаря да не би да е прекратил договора с Аджъбадем? Като се замисля, всичко си има обяснение- днес в Столипиново е имало акция и всички тия са потърпевши.....мангали без работа - трябва да серат някъде
+3
 
 
Всичкото ром от кокомотив се изсипало да плюе по Ботев чак на някои пяна им излиза а не си гледат тотобалерините които освен гюбеци и танци по пилоните не им се отдава,колкото до мача гледах го атомното нападение където го говореха нито вуйчо нито хамза направиха нещо дузпата на вандер не искам да е коментирам не трябваше да е бие но така са решили ,общо взето груби грешки в защита но е нормално сега се сработва отбора трябва да бъдем зад тях ако не си изпълнат целите г-н Василев ще ги редуцира всичките.САМО БОТЕВ
-2
 
 
Не разбирам защо, вчера буферите си мълчаха в темата за тотото,а днес избиват комплекси на тема тото,в тема за контрола на Ботев!Никой не е вадил мача и никой не е прекратявал срещата с позорни сцени!Рано или късно всичко ще излезе на яве!Ако пък не,може да ви треснем в Коматево за наслука на новата база!
+5
 
 
ПРОЦЕДУРНО ПИТАНЕ:ПРЕДИ ГОДИНА БЯХА БУЛГАРСКАТА БАРСЕЛОНА, ТАЗИ ГОДИНА СТАНАХА БУЛГАРСКИЯТ ЧЕЛСИ,ДРУГИЯТ СЕЗОН ????? ООООООО ЛОКО ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМ ТЕБ ОБИЧАМ АЗ
-1
 
 
Резултатът от този мач е изненадващ. Ако приемем, че мачовете с нелогичен резултат са тотомачове, съм съгласен, че този мач е такъв! Да ни е честит първият гол на Хамза за нашия клуб. Грешката на Адам я възприемам, случва се, всеки греши. За мен също по-притеснително е оголването на дясната ни зона, както при днешния първи гол. В мача с поляците имаше абсолютно същата атака, но топката срещна мрежата от външната страна. В офанзивен план липсват комбинациите, няма идея. Все още не са свикнали един с друг футболистите. От времето, през което гледах мача, останах с добри впечатления от индивидуалните качества на футболистите. Имаме още три мача, в коита момчетата ще се стиковат. Нека да не забравяме, че дори и Гарет Бейл, и Неймар, също не навлязоха веднага в новите си отбори, и те имаха нужда от време за адаптация.
-5
 
 
тИренЪЪЪЪЪ...кривия....мърлиии....караибрахимиии..
.дудук ибрик...ЗАБАВЛЯВАААААЙЙЙЙЙ
0
 
 
ДА ПОПИТАМ КОНТРОЛА 6-7 МИНУТИ ПРОДЪЛЖЕНИЕ, 2-ВЕ ДУЗПИ,АЙ ЧЕСТИТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ.ОЛО ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМ ТЕБ ОБИЧАМ АЗ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: