ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще прави селекция само от чужденци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 24.12.2013Коментари (117)19936
© Plovdiv24.bg
Зимната селекция на Ботев Пловдив ще е само от чужденци, съобщи "Тема Спорт". За това е настоял старши треньорът на жълто-черните Станимир Стоилов при разговора си със собственика Цветан Василев в четвъртък.

Банкерът е дал съгласие, като още при първата среща след загубата от Любимец е обявил, че ще увеличи бюджета за нови попълнения.

Според източник от клуба Василев ще извади 1,5 милион евро за футболисти, които Стоилов хареса.

През уикенда специалистът и неговите помощници бяха на обиколка из Европа. Стоилов изгледа двубои от френската лига 2 и холандската втора дивизия. Първо той е гледал Льо Авър - Оксер, а вчера следобед е бил на двубоя Волендам - Фортуна Ситард. Асистентът му Цанко Цветанов е изгледал две срещи от елита на Румъния.

Стоилов е заявил пред Василев, че добрите играчи в България вече са заети, а клубовете надуват цената им, ако отправят оферти за тях. Затова и наставникът на жълто-черните се е насочил към чуждестранни попълнения.
Ботев Пд ще проведе в Кипър и двата си зимни лагера по време на подготовката си за пролетния дял от шампионата. Играчите ще направят медицински изследвания на 9 и 10 януари 2014 година, а на 11 януари летят за Острова на Афродита, където ще останат до 26 януари. За 27, 28 и 29 януари са планирани три почивни дни, които играчите, треньорското ръководство и помощният персонал ще прекарат в България. От 30 януари до 14 февруари ще бъде вторият лагер на жълто-черните в Кипър. По време на престоя си на Острова на Афродита футболистите на Ботев ще изиграят минимум 8 контроли със силни съперници.

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kanary1912
премахни филтъра

+8
 
 
Има кментари че Бобан продавал,Галчев продавал без тях като падаме защо няма един коментар че Мъри продава?!Или той толкова си може:)))))
+6
 
 
Едно голямо ,Благодаря, на г-н Василев за това което прави в Ботев и за спорта въобще.Но жалко ,че не разбира от футбол и се е доверил на Мъри, или просто неустойката му е тлъста за да го уволни! Съгласен съм Ботев се подкрепя- отбора и да пада ще пеем и в Б сме пяли и във В имахме най много публика от колкото в цялата А взета задно! Пловдив е жълто черен !Ботев е с най- вярната и многобройна публика-факт. И точно защото подкрепяме отбора не можем да оставим един некадърник да го съсипва и да ставаме за смях !Той го съсипа вече. Галчев продавал ,Бобан - симулант,Вандер едвам остана и Мъри го превърна в посредствен играч ,Иршак резерва?!.Терените са зле,на кривия съдията му е виновен.Как не поеха вината върху себе си като носят отговотрност пред най -футболния град,най-добрата публика и най -щедрия собственик?! Айде стига!Ботев се подкрепя и точно за това Мъри трябва да си ходи,а не да се пеят песни за него и да се скандира името му.Нищо лично просто е некадърен не става-слаб треньор.От всякъде го изгониха -успехи с Левски ама със Сираков зад гърба. Точно защото Ботев се подкрепя Мъри трябва да си отива защото вреди. Не му е виновен Галчев.В най- важния ни мач за годината и с най- сериозния съперник Щутгарт-Галчев беше най-добрия-изнесе мача на плещите си.Вандер?!Как игераеше при феро и сега как играе правилен футбол.Бобан- е там нямам думи вече.Иршак какво е виновен като специалистите го сравняват с компютър не знам ама Сърмов е предпочитан:)Айде Мъри стига вече:) Точно защото Ботев се подкрепя отбора и да пада футбулистите винаги ще имат моите аплодисменти и подкрепа но такова треньорско ръководство което вече доказа че не става не! Весела коледа на всички канари-така или иначе ни чака светло бъдеще
+12
 
 
За мое огромно съжаление тия от коаката са си прави да ни се подигравт. Със страхливата тактика на Стоилов,с некадърните му футболисти които доведе отбора вместо да израсне след отстраняването на Ферарио Спасов то любимия ни клуб затъва здраво заради нескупосаната работа на един самовлюбен некадърник разкрит навсякъде където е бил треньор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: