ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Грънчаров се разделят след Нова година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:55 / 14.12.2013Коментари (178)22827
© Plovdiv24.bg
Ще остана до края! Ако трябва две години ще тичам, само заради подкрепата от феновете, отсече Бобан.
Бобан Грънчаров няма бъдеще в Ботев Пловдив, довери източник от клуба. Така двете страни почти сигурно ще се разделят след Нова година, съобщава в днешното си издание "Тема Спорт".

Канарчетата ще настояват за разтрогване на договора по вина на играча. Не е изключено да се стигне и до дисциплинарно уволнение. Случката е станала в съблекалнята на жълто-черните след мача с Берое. На нея са били свидетели всички играчи и треньори.

В същото време из Пловдив все по-усилено се говори, че Станимир Стоилов може да бъде освободен през зимата заради неубедителното представяне на тима в първенството.

Ден след натирането си от първия отбор, македонският национал излезе с емоционално обръщение към бултрасите в социалната мрежа Facebook. Ето какво написа Бобан:

Има ли по хубаво от това да усещаш любовта на хората и да разбереш, че те обичат. След всичко, което се случи с Кривия исках да си тръгна, но това няма как да стане след подкрепата, която получих. Ще остана до края. Ако трябва 2 години ще тичам, но ще издържа и ще покажа, ще подкрепата от всички вас не е била безсмислена. Мерси, че направихте така да ми е много приятно, въпреки ситуацията, която в много лоша за мен. Сега дори съм щастлив, че ви имам като мои фенове.

 

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ivanivanov1912
премахни филтъра

-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Ами в Мостра и по моста рака за ръка, хубава глетка. Танчовска кога щеше да мине малко европа и да ви кажа, че те са малко ама леко буфери. С Ванчо Танчовски юнушата на Локомотив Пловдив.
+2
 
 
Ами че този Евгени си печата билети и ги продава и си прави пачк аза сметка на всички. Но спокойно Евгени ще те смачкам мършо и оная пачавра Танчовска ще яде мекия, но не този който лапа сега. А и на 19.12.2013 ще възтържествува правдата тогава всички ще гледате като насрани . А това ще е подплатено със снимков материял. А как беше лятната почивка на Барсело Роял Бийч с бат Юли иэдъщеря й за сметка на клуба и къде беше мъжа й, опа сРъковски на Велинград. Спокойно има снимки за всичко не се шашкай те. Вестник Уйкенд има материял за година напред.
+6
 
 
Е тука стана като в латино сериал -залагания, любовници, наркобосове... Сега сериозно - ако дори 1/10 от тези писания са верни, пак ще рече, че Мъри и Кривия са изпуснали отбора напълно и трябва да си тръгнат незабавно. Доколкото знам, проучването на пороците на футболистите които се привличат в клуба е тяхно задължение. Така, че "защитата" им не издържа на обвиненията. Въпроса е колко щети ще нанесат още преди да си тръгнат.
-2
 
 
И аз съм бесен от случката,не защото е изгонен някои, а защото има интриги в клуб в който всичко е наред няма поставени нереално високи цели, но има интриги непрестанно за което имаме вина и ние!Бобан играе прекрасно с глава и до там,останалото нищо особено,та него камбуров го надбяга два пъти преди две седмици!Стига с това че бил най добрия централен в бг ,ами моци ,ами барт ами мантула и т.н. те по слаби ли са ? Кривия бил тъп ,еми тъп е да ,Ц.В. го е сложил тъп не тъп всички в отбора трябва да го слушат,дали ни харесва или не е друг въпрос.Кой да преговаря с галчев и компания някой доцент ли? Нека оставим нашия собственик да вземе най правилното решение и бъдете сигурни че той няма да остави нещата така .САМО БОТЕВ!
-1
 
 
За хората,които ме плюят след всяка загуба,да ги попитам какво им е мнението след победите,и защо не се появяват тогава.Може би не им е удобно,това нормално ли е!Колко е голяма любовта ви към Ботев,може ли един треньор или ръководител да ви накара да желаете повече загубата!Мъри е временно явление,както всеки друг.Вероятно, скоро ще дойде нов треньор,но за мен нещата ще са същите,това отново е моя отбор.Бил е той и когато в него играеха 10 чужденци,когато ни управляваше кретен,когато играехме в калта!И какво,сега ли ще плюя по клуба,когато сме в първата седмица,когато играем на килим,имаме база,стадиона се строи!Минал съм през много лошо моменти,но съм станал по-силен,а вие сте слаби и всяка загуба би ви накарала да намерите жертва по която да плюете!Защо същите хора изгонили Феро,плюят по Мъри?Ами сърбайте си супата,какво се перите!Смешни форумни фенове!В София 1000 фена му скандираме името,а докато се върнем, 10 човека го плюят,понеже направихме 0;0 с цска.Между стадиона и нета,има разлика,заповядайте и я вижте!.....На 28 години съм и не съм роднина на никой от треньорите,които съм подкрепял!Не е толкова трудно да се провери,гугъл помни много назад!Ще подкрепям и всеки следващ,независимо дали е говедо,буфер или червен!
0
 
 
Ей хора Футболист спи със секретарката на президента, тя преспа с Хубчев, светослов Петров, Радуканов, Бобан спи със нея, и още има но за друг път ще ги оставим. Екатерина Танчовска има влияние над президента, та тя му е любовница и всички го знаем. Да ли не му влияе при взимането на решения да ли него държи пиян за да го ръководи и съсипва отбора ни. А каква е съдбата на децата в ръковски и онзи съплугът и защо го държат. Той съсипва момчетата, виж те какво се случва там. Че личния шофиьор на президента е и личен такъв и на дъщеря й. Че Ботев им плаща почивките и живота.
+1
 
 
Да не стане така,че след напускането на мъри и кривия,да тръгнат и някои футболери с тях.Струвами се,че отбора се спъва за да може мъри,да разстрогне по взаимно съгласие и да им излезе безплатно на новия си отбор.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Да ви кажа няколко неща господа, малки но значими факти. Бобан Грънчов е първо чужденец, второ той не е Ботев, трето какво е направил за клуба и колко пъти ни предаде и последно ще ви кажа истината за него. Чужденците нямат право да се имат за повече от нас в нашета държава. Да ли македонците щяха да защитават Българин в македония ирда скочат на македонци. Той не еповече от Ботев ходя и гледам тренировките на отбора всеки денл в който имат тренн. Бобан на се сби с Вандер, нарича холандците цигани и обижда всички. Бобан е един предател, който е гонен от всеки един отбор, в който е играл, всеки един от контрактите му е прекратяван и той е освобождаван без финансови претенции. Факт е че на нашето черноморие лично братовчеда на Митьо Очите Недялко му запазва хотели и се движи в неговата компания, също така и Недялка му резервира и почивки зимата на Банско, 0. Въпросния Недялко е един от ръководитилите на черното тото в България по настоящем. Запитайте се, какво прави Бобан Грънчов с него там. Запитайте се за играта му срещу Лудогорец, Славия, Литекс, Берое и не в един мач и начина му на игра и картоните, който си вади. Направете си усилие да проверите коефициентите на въпросните мачове, за червени картони примерно и за резултатитие също така. Питайте примирно Данчо Христов истина ли е това кеото казва този чужденец, питайте Минев. А знаете ли също така, че тай спи с Екатерина Танчовска и е под нейната опека и се мисли за повече от Ботев и президента Попов. Той играе черно тото, продава ни. Не се поддвайте на провокации. Екатерина Танчовска и нейната клика начело с този Евгени убиват клуба. Екатерина Танчовска е първопричината за всичко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: