ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изпълнителният директор на Ботев с емоционално обръщение към феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 13.11.2013Коментари (56)7421
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Ангел Палийски направи емоционално обръщение към феновете на Ботев в социалната мрежа Фейсбук. Plovdiv24.bg публикува обръщението на Палийски без редакторска намеса:

Здравейте приятели,
За първи път си позволявам да изразя мнение в социалната мрежа пред всички Вас по въпрос, който ме мъчи в този тежък за мен момент. Правя го точно тук, а не пред медиите, за да мога да споделя своето мнение с Вас като приятел и ботевист, а не като човек, заемащ определена позиция в любимия ми клуб.

Наистина играта, която показват нашите любимци в последните мачове не е тази, която всички ние виждахме преди няколко месеца. Игра, при която всички ние чакахме с нетърпение диктора на стадиона да изрече по уредбата техните имена и всички ние, хилядите на стадиона да изревем и повторим с цяло гърло : "Иршак, Галчев, Ромарио и т.н." Бях най-щастливият, защото ние се държахме като най-великите клубове в света. Изкупувахме билетите на 80-90 % предварително преди деня на мача. Изкупувахме новите фен артикули от фен шопа. Пълнихме рейсове и коли, търсехме всевъзможни начини, за да стигнем до съответния град, където отбора играе, за да покажем нашата голяма и безрезервна подкрепа към "великия отбор на нашите сърца". Ние бяхме наистина едно голямо семейство, с името на което можехме да размажем и разкъсаме всеки, който ни се изпречи на пътя, защото знаехме, че нашите момчета ще покажат хъс и характер на терена и усещайки нашата безрезервна подкрепа, ще ни се отблагодарят. ВЯРВАХМЕ СИ ВЗАИМНО.....

А сега?! Само няколко седмици след всичко това ние сме готови с лека ръка да зачеркнем всичко. Готови сме да дадем достатъчно хляб в ръцете и устите на всички, които ни завиждаха. Да им дадем възможност да ни тъпчат и унижават, да си измислят всеки ден новини и случки, целящи само едно- да ни разединят и съсипят. ДА, АМА НЕ !

"Ботев" е "БИЛ", "Е" и "ЩЕ БЪДЕ", защото ние стигнахме дъното и възкръснахме като Феникс, за да: " ЗАПЕЕМ С ЦЯЛО ГЪРЛО ".

Трябва да си отговорим обаче само на един, единствен въпрос и той е: "ИСКАМЕ ЛИ ГО?!".

За мен вариантът е един- безгранична подкрепа ВИНАГИ към отбора!

Тъй като не искам случващото се през последните 3 години в отбора със смяната на Хубчев, Радуканов, Видолов, Спасов пак да се повтори. Не бих могъл да изтърпя отново правенето на нов отбор, с нова визия и нов облик, да дадем пак нужния стартов кредит на доверие на нов треньор и пр. Дали той и неговия екип обаче ще работят с цялото си сърце и душа за развитието на децата от ДЮШ. Не искам, когато отборът ми загуби 2 или 3 поредни мача отново да ревна, че искам смяна на треньор, играчи и така в един омагьосан кръг до безкрай...

Ще направя така, както правя и в живота си, когато някой приятел, близък или роднина изпадне в беда и има нужда от помощ. Точно тогава ще му помогна с каквото и както мога; точно тогава ще му засвидетелствам своята любов и подкрепа, така както го правят големите и истински приятели, а не като най-големия предател, да му обърна гръб.

Така както го правят в големите европейски отбори. Тези отбори, които имат дълги години своите треньори и чакат търпеливо звездните си мигове( сещам се за Арсенал в момента, който от 2004г. не е ставал шампион) и пълнят постоянно своите стадиони.

Родих се ботевист, такъв съм и такъв ще си остана.Тук е момента да кажа, че нося и вярвам силно в думите на един много уважаван от мен човек, за който символиката в: "жълто и черно" е ЖЪЛТО- НАДЕЖДА, ЧЕРНО- МЪКА!

Просто ще приема, че тези и следващите загуби ще са част от етапа по ПЪТЯ НИ НАГОРЕ !

Още по темата: общо новини по темата: 284
04.03.2014
04.03.2014
24.02.2014
20.02.2014
19.02.2014
19.02.2014
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1912 BOTEV
премахни филтъра

+4
 
 
Най голямо впечатление ми направиха следните думи на Ангел "Тъй като не искам случващото се през последните 3 години в отбора със смяната на Хубчев, Радуканов, Видолов, Спасов пак да се повтори." Тука виждам революционна промяна в позицията на Ангел от преди около година, когато след добър полусезон без гръмки провали той много силно защитаваше позицията Спасов да бъде заменен от Стоилов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: