ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любо Пенев изведе 25 "канарчета" на тренировка в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 25.06.2014Коментари (10)5902
Старши-треньорът на Ботев Любослав Пенев изведе 25 футболисти на първа тренировка в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това бе и първо занимание на националния селекционер на родна земя като наставник на "канарчетата".

От заниманието единствено отсъстваше Юнес Хамза. Тунизийския национал е в роднината си и се очаква в близките дни да се присъедини към "жълто-черните".

Любо Пенев ще представи отбора на бултрасите в петък, когато е и предвидена първата проверка на Ботев в България. В нея пловдивчани ще примерят сили срещу новака в "А" група Хасково. Контролата ще се проведе на клубната база в Коматево.

По-късно днес младия специалист ще даде и първата си пресконференция пред медиите под тепетата. Очаквайте подробности!

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Simply the Best999
премахни филтъра

+2
 
 
Вече нема лабаво , няма компромиси , няма отстъпки ! Всеки трябва да се бори за мястото си със зъби и нокти ! ЦЕЛИЯТ ТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОЦЕС СЕ ПОСТАВЯ НА НАИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОСНОВИ . Така , трябва и да бъде . Любо Пенев има натрупан богат опит и знания в Примера дивисион и ще се опита да приложи всичко хубаво , ценно и положително в нашия мил и любим БОТЕВ ! Той знае рецептата , която трябва да се следва , за да бъде превърнат БОТЕВ в един наистина силен европейски клуб . Любо е един наистина много добър специалист . Но нека , никой не си прави илюзии , че всичко ще се получи бързо и лесно . По всичко се вижда , че при нас нещата се получават по трудния начин . Но , затова пък победите ще ни се усладят още повече . А , те , победите неминуемо ще дойдат ! Защото нашият треньор е с манталитет на победител . Защото нашият треньор се нарича Любо Пенев ! Аз вярвам в Любо , вярвам , че точно той е човекът който ни трябва . Господ здраве да му дава , за да може да се справи с тежката задача да води едновременно Ботев и националния отбор ! Любо е много интелигентно момче , той знае какво трябва да прави . Нека не се страхуваме и не се срамуваме , да го подкрепим мощно и тотално , без всякакви уговорки в изпълнението на неговата мисия !!! Нека да извикаме толкова силно , че всички да ни чуят - Любо , ние сме с теб и те подкрепяме още от първата минута и винаги ще бъдем с теб ! Ти си страхотен мъжкар , а публиката на БОТЕВ цени много високо такива хора ! Г - н Пенев , Любо , Ел Голеадор , благодаря предварително за всички хубави неща , които правиш и ще направиш за моя любим отбор БОТЕВ Пловдив !!!! И нека Господ бъде с нас !!!!! Уважаеми Дами и Господа , за мен беше чест да споделя своето скромно мнение с всички Вас ! Благодаря за вашето внимание ! Костадин Георгиев Костов - Пловдив , България .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: