ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри гони един от двамата ботевисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 19.05.2014Коментари (69)16231
© Plovdiv24.bg
Един от двамата футболисти, които могат да се нарекат ботевисти, по-всяка вероятност ще бъде освободен от Ботев. Става въпроса за Веселин Минев и Йордан Христов. Договорите на националите изтичат на 30 юни, а те все още не са получили нови от ръководството на клуба.

Минев е с по-голяма вероятност да си тръгне от клуба, а за негов заместник тандема Станимир Стоилов и Димитър Димитров са набелязали Жереми Фо-Поре, който е откритие на Херо. Именно бургазлията доведе французина в България, привличайки го в Черноморец.

Друг любимец на бултасите Иван Цветков също е пред напускане. Договорът на Вуйчо Ваньо също изтича и едва ли ще получи нов такъв от Ботев.

"Канарчетата" почти сигурно ще се разделят с Георги Сърмов. Халфът е силно желан от новия силен човек в Левски Георги Иванов-Гонзо.

Ромарио Кортзорг и Луис Педро също са пред напускане, а друг любимец на "жълто-черните" привърженици - Вандер Виейра пък ще бъде поставен в трансферната листа и при изгодно предложение ще бъде продаден.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на batbore
премахни филтъра

+9
 
 
Ако бяхме взели Маркиньос и Станислав Генчев вместо Домовчийски и Сърмов щяхме да сме шампиони. Мъри е работил със всички тях но се довери на грешните хора. Ние обаче не сме наивни и знаем защо той избра едните вместо другите....ама аре кво да коментираме едни 5 до 7 хиляди евро на месец...
+13
 
 
Ето ги Лудогорец пак ще приберат без пари един от най-добтите халфове в нашето първенство - Гаджев. Ама той за нас не става щото е говедо. Да обаче те така прибраха Дяков и Златински без да им пука от къде идват и сега като прибавят Гаджев хептен няма кой да ги бие в България. Ние обаче трансферни суми в Румъния ще плащаме, а 1 българин за щвят не ни остана в отбора. Как изтървахме Бодуров и Момчил Цветанов още не ми е ясно, да не говорим за Фераресо който цяла подготовка изкара с нас, а Курдов не ми го споменавайте щото полудявам от яд - 51 гола в официални мачове има за нас, с приятелските 70 гола стават. И ти ще ми го изгониш заради характер и отношение, ами научи го, помогни му, мотивирай го....абе не ми се говори. Ако не предложат договор на Данчо просто ще полудея.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: