ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри и Херо пред дилема – Европа или "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:40 / 27.05.2014Коментари (45)7808
© Plovdiv24.bg
Голямата цел пред Ботев Пд и Станимир Стоилов през този сезон беше да се класира за Европа. Мисията беше изпълнена. Трябва да признаем, че жълто-черния тим не показа най-доброто, на което е способен. Много от родните специалисти определиха селекцията на Ботев през сезона като звездна.

Пловдивчани хвърлиха луди пари, за да си осигурят подписите на петима футболисти от румънския елит. През зимата на Колежа дойдоха Юнес Хамза, Феребори Доре, Алесандру Куртеан, Серджан Лукин и Алесандру Бенга. Тези играчи бяха най-коментираните личности през пролетните двубои на Ботев.

Жълто-черните фенове очакваха от новите чудото при което Ботев щеше мачка всичко наред и защо не дори да спечелеше шампионата. Всичко това остана само в желанията на публиката, а тимът на Мъри акостира четвърти.

След загубеният финал за купата от Лудогорец Ботев направи първия си трансфер - Димитър Димитров. Херо оглави поста на спортен директор и като шапка на приятеля си Станимир Стоилов. Всичко уж изглежда перфектно, но под тепетата явно не осъзнават какъв огромен проблем се задава към тях.

Мъри и Херо са изготвили списък с напускащите играчи и такъв с исканите от тях състезатели. В това също няма нищо лошо, но не е ли малко късно? Лудогорец вече е почти готов със селекцията си, а Литекс надали ще пазарува за участието си в европейските турнири. ЦСКА също ще излезе с това, което не избяга през лятото. Ботев обаче има амбиции да се представи по-добре от миналата година, където за малко не се класира за групите на Лига Европа. Ако Стоилов е решил да купува играчи, направо да зачерква Европа. Времето е прекалено малко, за да изгради боеспособен тим.

В последното си участие жълто-черните наложиха в стартовия състав само един нов футболист - Абел Анисе. Той обаче беше запознат с българския футбол, тъй като преди това носи екипите на Черноморец и ЦСКА. Не всеки може да свикне толкова бързо с обстановката. А случаят с Хамза и Бенга го доказва. Двамата имат уникални качества, но нещо им пречи да ги покажат. Ако пристигне нова партида играчи от север през лятото може да ги отпишем за европейските турнири Херо и Мъри са пред голяма дилема, но май не го осъзнават. Те трябва да изберат дали да направят чистката в съблекалнята и почти 100% да не могат да окомплектоват тима за Лига Европа, или просто да зачеркнат амбициите в турнирите и да стегнат отбора за шампионата. Труден избор.

Иначе за "А" група вече ще получат нужното време да селектират добре единиците си и дори да атакуват златните медали. Ако все пак Европа им е по-важна не трябва да пипат състава си или поне не осезаемо. Един или двама сменени играчи няма да се усетят, но нови пет вече е съвсем друга бира. Дилемата пред тандема е сериозна, а часовникът тиктака.



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hacko1912
премахни филтъра

+11
 
 
Моля някой от богоизбраните фенове присъствали на срещата с боса, да хвърли някаква яснота и просветли нас простосмъртните за какво е ставало на въпрос. Пак цяла година ще си трайкате ли? Запушиха ли ви устичките? Купиха ли ви?
+9
 
 
На подобно унижение никога не сме били подлагани .Подобна гавра не си е позволявал никой и никога с нас .Тоя Мърляч и кликата около него ще ни затрият от картата на света.За съжаление станахме заложници на голяма политическа интрига от която както изглежда излизане няма .Кога най-накрая ще ги видим кой са тия фенове който ходят на тези тайни срещи какво се коментира кой какви ангажименти поема и на цената на какво са всичките договорки .За съжаление и това е начина да бъдем разбити от вътре.Тези хора вече ме карат не да се радвам и гордея че съм БОТЕВИСТ а да се срамувам което няма как да им бъде простено затова всички ГОВЕДА ВЪН ОТ МОЯ БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев прегърна Купата! "Канарчетата" подчиниха Лудогорец в спиращ дъха спектакъл
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: