ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш таран на Марсилия дойде на проби в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 14.02.2012Коментари (16)4677
©
Сирил Шапюй е футболистът, който пристигна тази нощ в Локомотив Пловдив. Французинът играе на поста централен нападател и е пратен от Мадам Ба, която работи добре с клуба и лично с президента Коко Динев.Според предварителните очаквания играчът трябва да се превърне в поредния "Гара Дембеле".

Французинът със сигурност няма да играе в контролата с Университатя, защото тя е от 12.30 часа и футболистът няма да има време да се възстанови от пътуването му до Анталия. Със сигурност Емил Велев ще може да види поредния Дембеле в мача на 15 февруари, когато Локомотив играе с китайския тим, където треньор е Драгомир Окука.

Сирил Шапюй е роден на 21 март през 1979 година и е висок 181 сантиметра За последно е играл в Метц. В периода 2000-2011 година е носил екипа на Рен, след това е преминал в Олимпик Марсилия, Лийдс, Страсбург, Аячо и Гренобъл.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Визитката е добра, дано и момчето също е добро.
-5
 
 
А какво стана с "голямата звезда" Ненад Лукич, за който се "трепаха" цяла плеяда звездни европейски отбори! И за който осеменителят твърдеше, че знае къде е, в кой отбор е на проби и как ще бъде продаден за мнооооогоооо пари! Как хубавко си пасете тревичкааааа овчички мили.
+4
 
 
нека да го види кокала тои ще прецини ако става ще го остави нека да е на 33 и зравко и бербатов,стилян и марто и много други са над 30 и играят на добро ниво кокала е добър специалис тои ще си каже тежката дума може пък при нас да се наложи и да даде кураж и опит на младите момчета. САМО ЛОКО Пловдив ЕДИН Е НА СВЕТА АЛЕ АЛЕ САМО ЛОКО Е.....
+2
 
 
Имаме си треньор,който досега доказа,че има ли смисъл от привличане на някой играч,значи сме го взели! Ако Велев го хареса ОК,ако не толкова.....!Интересното обаче става при жълтиите мисири! След дълги обиди и подигравки,че взимаме "чернилки" в отбора си,днес при тях е пристигнала една такава?????:):):)! Сега ще станем свидетели на моменталната им промяна на отношението към негрите!? Само стойте и гледайте!!!!!Толкова са жалки завалиите! Ама той господ си знае работата и връща всичко!
+5
 
 
кво толкова това са само проби ако става става ако не си отива и край!!! ако ще и за първи първи път да вижда топка от 10г да вкара 10 15 гола в първенството тогава друго ще е!!!
-1
 
 
Стига с тея интернет звезди имаме си Любо Цеков.
+6
 
 
Да се превърне да се превърне ,за кога да се превърне ,на 33 години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: