ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиян Йорданов: Не е вярно, че не съм искал да идвам в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 11.01.2012Коментари (38)6864
© lokomotivpd.com
Новото попълнение на Локомотив (Пд) Илиян Йорданов даде първото си интервю за официалния клубен сайт. В момента нападателят е с отбора в комплекс "Царско село", където футболистите преминават на две групи медицински тестове.

- Илияне, вече направи няколко тренировки с отбора. Как се чувстваш с екипа на Локомотив (Пд)?
- Засега се чувствам добре, а и обстановката също е добра. Тук с лагера всичко е наред. Момчетата се държат с мен добре. Колективът ми изглежда много добре. Всичко е наред с първите ми дни в Локомотив.

- Много неща се изговориха и написаха по медиите около твоето идване от Любимец в Локомотив. Ти какво би казал за трансфера?
- Наистина много работи се изписаха около преминаването ми в Локомотив. Някои са верни, но някои не са верни. Това са нормални работи. Все пак аз се бях разбрал с ръководството и всеки трябва да си изпълни договора. Аз държа на думата си.

- Феновете на Локомотив имаха дълга дискусия около преминаването ти. По форумите спореха искаш ли да дойдеш в отбора, не искаш ли. Какво би им казал за преминаването ти на Лаута?
- Това, че не съм искал да идвам в Локомотив, не отговаря на истината. Щом съм започнал да разговарям по някакъв начин с ръководството на клуба, това означава, че аз искам да дойда тук. Аз искам да се развивам като футболист. За мен това ще е крачка напред. От отбор от "Б" група отивам в отбор от "А" група. Определено ще е крачка напред идването ми в Локомотив. Надявам се да се наложа в отбора.

- Би ли коментирал какви са първите ти впечатления от старши треньора Емил Велев?
- Ние сме заедно само от два-три дни. Мога да кажа, че ми изглежда доста добър и сериозен човек. Държи се с всички добре. Тренировките засега са предимно бегови. Всичко е наред засега.

- Ще се пребориш ли с конкуренцията? На твоята позиция в Локомотив винаги е имало добри футболисти.
- Да, аз съм флангови футболист и знам, че на тези позиции играят и Здравко Лазаров, и Сержиньо, и Драги Коцев. Аз съм млад футболист и от играчи като Лазаров и Сержиньо мога да науча много. Ако ми се даде шанс, разбира се, че ще го използвам. Ще гледам да се наложа. Достатъчно амбициозен съм и ще го покажа с времето.

- Какво би казал директно на феновете на Локомотив чрез нашия клубен сайт?
- Пожелавам им отборът на Локомотив да върви напред. Да идват на стадиона, както винаги са идвали и подкрепяли отбора. Пожелавам в края на сезона това, което феновете са си пожелали, да им се сбъдне.

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Почувствайте духа на Столипиново, Шекер маала, АджиАсан маала !! Машалла ! Лаута е като МАГНИТ за всички тия бразилци ! Някоип»ї отбори си иматп»ї и цигани, но пловдивските цигани си имат ОТБОР :))
+2
 
 
Безспорно Илиан има качества ,но да видим в отбор от А гр. ще може ли да се наложи при по-голямата конкуренция от футболисти . Дано това стане и той да развие потенциалът с който разполага...искрено му го желая. Българският футбол има нужда от нови таланти
+6
 
 
Нека да пожелаем Успех на момчето! Стига с тази злоба и от двата отбора.Той е професионалист,няма значение къде му е сърцето и къде играе.
+3
 
 
Този път буфери ударихте кьоравото. Не като с онова сърбе Ненад Лукич. Дано Кокала му гласува доверие, верно, че е млад но не е по лош от Данчо Тъча и дори тъй хваления Сержиньо.
+1
 
 
Илияне, ти си мъжко момче, почвай с головете и фурорите, майна! Сигурен съм, че ще се наложиш като титуляр. Точно ти и момчета като теб трябва да бият мизерните хартиени грандове като Левски, ЦСКА и Лудогорец с лекота - достатъчно се нагледахме на анонимници от най-различни географски ширини и меридиани
-4
 
 
Кво рИвете ве -мисири???По същия начин,изтървахте Камбура на времето....Не струва милиони,платихме на него,и на карпузите,и го взехме!!Има време да се доказва млад е,переспективен...А и отслабихме пряк конкурент за влизането ви при майсторите!!!Кво ли не правихте,да му правите сечено,ама се оказа,че има глава на раменете си момчето....И друго да ви кажа:Илиян си е "сърце червено"...Като професионалист-надявам се да даде всичко от себе си!!Успех на него,и на Локомотив!!
-2
 
 
Илияне ,много успехи с пловдивският любимец!
0
 
 
много се шуми за него, а той все още нищо не е направил....успех. Жълтите - кво, да си пишат серсемите
+3
 
 
Много скоро ще разбере,че е направил голяма грешка!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: