ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Ще предложим договори на дошлите на проби юноши на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:09 / 07.12.2011Коментари (6)4119
© Plovdiv24.bg
тарши треньорът на Локо Пд Емил Велев не бе доволен от проведената контрола с Брестник, която пловдивчани загубиха с 0:2. Той не бе доволен не само от резултата, но и от показаната игра на неговите футболисти. Това бе и първата загуба за Велев начело на "черно- белите", макар и в неофициален мач.

"Пробвахме много от юношите на клуба, заяви Велев. Имаше и един френски вратар на проби. Видях много слабости в нашата игра. Най-хубавия момент в мача бе, че аз можах да видя нещата, които на мен ще ми трябват за вбъдеще. В петък ще направим още една контрола. В Раковски от 14.30 часа срещу едноименния тим. Пак ще използвам повече от тези футболисти, които играха днес. Като цяло не съм доволен от състоянието на футболистите, така че ще се търсят други попълнения."

Очакваше се Илиян Йорданов от Любимец да играе за Локомотив Пловдив, но това не се случи. Емил Велев не бе наясно след двубоя защо Илиян не е играл.

"Той не игра тъй като си е мислел, че идва на проби, обясни Велев. Не знам защо не е тук. Той трябва да тренира с Локо Пд. Ще видя за какво става въпрос и се надявам утре да е на тренировка, тъй като той е футболист на Локомотив."

Велев заяви, че френският вратар на проби е оставил добри впечатления, особено през първото полувреме, но ще бъде гледан още за да се прецени дали става за Локо Пловдив.

Що се отнася до юношите на Левски, които играха за Локо Пд срещу Брестник Велев бе по- категоричен.

"Янко Ангелов и Теодор Гончев са добри футболисти, смята Велев. Според мен ще им бъде предложен професионален договор. Знаете те са национални състезатели и има бъдеще в тях. Пламен Айлов от Спартак Пловдив не остави много впечатления, които да се анализират, но и на него, а и на другите им трябва време и мачове за да покажат стават ли за Локомотив."

В петък, в контролата с Раковски, не се очертава да бъдат пробвани по-известни имена, но пък ще играят тези от първия състав, които не играха днес.

"Няма към момента напускащ Локомотив чужденец", категоричен е Велев. "Аз разговарях с всичките чужденци, които са тук. Засега няма никакви оферти за тях. Те са си футболисти на Локомотив и ги чакам на първата тренировка, която ще е януари месец. Това важи за всички чужденци, включително и Юнес Бенжалюн."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да виждам пловдичани локомотивци в отбора! не говеда!
-1
 
 
незнам ама мисля си че пак се почва с наши ваши имайки впредвид че им е бил треньор в левски и веднага иска договор да им се предложи с в чуждото гледаме а има още много наши йуноши които заслужават да им се даде шанс ...
+5
 
 
нека не се избързва след 1 мач ! Ако подпишат с Локомотив , дано да си заслужава !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: