ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски и Бурса в битка за Сержиньо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 11.12.2011Коментари (12)3682
© Plovdiv24.bg
Левски и миналогодишният участник в Шампионска Лига Бурсаспор са в битка за звездата на Локо Пд - Сержиньо. Португалецът бе трансферна цел на "сините" още през лятото, но тогава на "Герена" беше привлечен Тони Калво.

Представители на Бурсаспор гледаха последните официални срещи на "смърфовете" - срещу Литекс и Добруджа съответно за първенството и за купата. Според информации от "Лаута" преговорите с турския отбор са в начална фаза, докато преговорите със "сините" са в досто по-напреднала фаза. В близките дни ще стане ясно дали ще бъде осъществен поредния трансфер по оста Левски-Локо Пд или ръководството на Бурсаспор ще се окаже по-настойчиво.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Коко да продава само в чужбина, а не на преки конкуренти за четвъртото място!
+2
 
 
Значи пак говедата най-вероятно ще го "лапнат"!? Истина е,че трябват свежи пари в клуба и все някой трябва да продадем! Дано вземем някой от нивото на Сержиньо,защото тоя е класа,както и недолюбвания от някои Бенжелюн! Каквото и да си говорим без чужденци от нивото на тези двамата например,нищо не става и за никви цели не може да се говори! В България има малко качествени играчи,но те са ангажирани отдавна,всичко друго е "баберек"! Ще се радвам ако се разделим с не повече от 1-2-ма най-много играчи от сегашния ни титулярен отбор,и задължително да е след продажба! Естествено предпочитам да е зад граница но едва ли!?
-1
 
 
На Лаута се говори, че босът на пловдивчани Коко Динев първоначално е поискал от колегата си Тодор Батков 500 000 евро за правата на португалеца. По последна информация Динев бил готов да намали цената на 26-годишния португалец до 300 000 евро, но при положение че запази известен процент при следващ трансфер на футболиста. БРАВО НА КОКО, ОТНОВО МНОГО ДОБРА СДЕЛКА.
+3
 
 
Нека го продават. Така или иначе не беше кой знае колко полезен. На 3 мача имаше един силен. Поне да се вземат добри пари за него и да се привлече някой класен нападател, дори двама, щото с тоя Карвальо дето вкарва само на Левски... Дано поне не отиде при говедата, които ни се явяват конкуренти, а някъде другаде.
+5
 
 
Бурса да дават 500 000 евро и да го взимат.кенефски с тяхните подмолни игрички''плащам,не плащам''само главоболия с тях!
+3
 
 
Казах ви,че ако не са Евроидиотите от Кенефски сме загинали!!Дано вземат поредното "куцо пиле"С неговия ръст,играчи стават едно на милион!!Той не е от тях.
+5
 
 
има замесник на сергинио добри пари ще вземе коко за него дано с тях се изгражда базата ни около стадиона най важно е да имаме терени за децата да може да тренират и условия така също може и да прилапваме таланти дано го вземат бурса
+8
 
 
Прав си, ама нали знаеш, че и без пари в брой от продажба на играчи трудно се издържа отбор? Пък и искаме нови качествени футболисти, които да влеят победна свежест в отбора! Лично аз, от позицията на г-н Никой /тоест - на обикновен запалянко/, предпочитам Сержиньо да бъде продаден в чужбина - а в нашия любим "Локомотив" /Пловдив/ най-после да дойде един категоричен и безпощаден голмайстор тип Гара Дембеле или Колинс Джон!
-5
 
 
ЗНА4И ЯСНО ГОВЕДАТА ПАК 6ТЕ ГО ПРИЛАПАТ ТАКА ЦЕЛИ НЕ СЕ ГОНЯТ КОКО БАТИ БИТ ПАЗАРА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
На този ден титлата бе факт! Гледайте уникални архивни кадри от локомотивската радост!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: