ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев е новият треньор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:41 / 08.11.2011Коментари (53)8895
© Plovdiv24.bg
Емил Велев е новият старши треньор на Локомотив Пловдив, това реши собственикът на клуба Константин Динев.

Емил Велев ще сформира нов треньорски екип, в който влизат Николай Митов, който му бе помощник в Левски и Славия, Игор Кулиш, треньор на вратарите и досега в Локомотив, треньор от школата на тима. Активна помощ ще оказва и Краси Димитров, който ще е връзката на първия тим с отборите от школата.

В 11.00 часа Емил Велев ще изведе на стадион Локомотив за първо занимание под негово ръководство "черно - белите" футболисти.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ако резултатите на отборите бяха единственият критерий за качествата и способностите на неговия треньор, то в такъв случай Емил Велев е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НЕКАДЪРНИК (съдейки по разгромната загуба от Лудогорец с 0:6 и от Литекс в София с 0:2, както и от равния с Видима в София), а същевременно е и НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СПЕЦИАЛИСТ (съдейки от победите над Черноморец като гост с 3:2, над ЦСКА и Локомотив София с по 2:1 и над нашия Локомотив с 3:0). Не знам дали (само) той е виновен за неуспехите на Славия и дали (само) негова е заслугата за победите над силни отбори и коя точно е причината "бялото" ръководство да му посочи, но дано причините за освобождаването му са извън него, защото иначе е лошо, много лошо за Локомотив и за Пловдив... Като гледаме класирането след 12-ти кръг, Локомотив Пловдив и Славия са с еднакъв актив и заемат последните две места от първата половина на таблицата, т.е. това са два отбора с еднакви амбиции и с изравнени възможности, както и с колебливо представяне досега. Дано Велев успее да измъкне Локомотив Пловдив от посредствеността...
-2
 
 
Призовавам всички наши привърженици за малко толерантност към новия старши треньор.Да го оставим да работи на спокойствие.Но трябва да се обърне внимание на ръководството да започнат да правят нови футболни специалисти,млади със съвременно виждане ,съгласете се ,че легендите ни не са вечни.Трябва да се обръща внимание и на това,как работи подобна фирма като футболния клуб.И при нас и при папагалите се въртят едни и същи хора,а и те повечето обикаляха и при другите Пловдивски и около Пловдив отбори.Така че ;). Нека треньора се почуства в собствени води и спокойно да си върши работата ,а ние нашата ;) хубава седмица на всички
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Вчера след срещата с феновете и уволнението на сръбската скара преобладаваха изказванията от сорта : Коко Донев е единствения преиздент който се вслушва в гласа на феновете ! Днес като чета гласът на черн-белте фенове ми изглежда друг . Правете си изводите.
+10
 
 
В "Ботев" се опитахме да омесим "хляб"(отбор) с вода и брашно(футболисти средна ръка).Е,не стана.Сменихме "майстор-хлебаря"(треньора),но пак не се получава,въпреки желанието му и безспорния му "майсторлък"(качества).Пак не стана.Явно за хубав "хляб"(отбор) са нужни "мая и подобрители"(качествени футболисти).Имаме малко(Кривия,Т.Неделев,Шведа,Курдов),но не стигат.Собственикът на "фурната"(отбора)обеща,че ще му ги осигурят още след НГ.Дотогава ще се задоволим със "сух хляб"(слаб отбор).Засега проблемът е времето.Дали няма да се окаже късно осигуряването им? В "Локомотив" месите "хляба"(отбора)с малко по-качествено "брашно и вода"(футболисти),имате и "мая и подобрители"(Лазаров,Златински,Венков,Даксон,Карва
льо),но по заповед на собственика на "фурната"(отбора) "майсторът"(треньорът) слага и една друга "добавка"(Лучини,Бенжалюн,Сержиньо),с която "хляба"(отбора) се продава с много добра печалба за собственика на "фурната"(отбора),но в привържениците остава един неприятен,клисав вкус.Тук проблемът е в собсвеника на "фурната"(отбора).Така виждам аз нещата.Дали съм прав-времето ще покаже.Успех на феновете на "Ботев" и "Локомотив" в желанието им да изчезне неприятния вкус от излъганите(засега)надежди!Ние всички го заслужаваме.
-5
 
 
Най-големият простак и некадърник си пасна като дялан камък с чака-рака-локо.
0
 
 
Нека всички сме на мача на Лаута ! Още срещу Враца и Латекс ще си проличи: видим ли пак в игра 100% поръчковите "кокови титуляри" начело с Бенжелюн и Сержиньо...Велев е поредната пионка. На Лаута трябват мъже, а не вечно усмихнатите мижитурки на Динев ! Вместо фризирани и напарфюмирани френски наемници нека играят момчета с чернобели сърца!
-1
 
 
Трябва да се даде шанс стига вече разбирачи дано да е за доброто на ЛОКОМОТИВ Пловдив.Всички на мача С Ботев Враца
0
 
 
хахахахаххахах тоя щеги затрий вече
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: