ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Караджов подписа с Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:10 / 31.01.2012Коментари (39)6081
© Plovdiv24.bg
Вратарят Иван Караджов стана поредното ново попълнение в Локомотив (Пд), след като днес подписа договор с клуба за една година с опция за удължаване, информира официалният сайт на "черно-белите". Бившият футболист на ЦСКА идва на "Лаута" със статут на свободен агент. 22-годишният страж се очаква да направи неофициален дебют за черно-белите по време на контролите в Анталия.
Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Абе в тази тема да не раздват безплатни кебапчета и пепсита, че толква жълтури се навъдиха?
-1
 
 
От селекцията съм доволен, но не одобрявам краткосрочните договори, каквито са на Караджата и на Танко.Иван Караджов е млад и с голяма перспектива вратар.Освен това се е доказал в ЦСКА, където змиите никога не спират да съскат.Познат футболист с одобрени качества.Защо се подписва само за 1 г. с такъв играч?Разбирам да е някой непознат и недоказал се футболист, но при условие, че е сред най-добрите вратари у нас да подпишеш договор с такъв играч само за 1 г. си е безумие от страна на ръководството ни.И тук става въпрос за вратарски пост, щото нападател, защитник или халф се намират, но да намериш добър вратар е много по-трудно.Големите отбори като намерят добър вратар подписват с него договор по за 4-5 г.А тоя Караджата ще дойде при нас, ще се наложи, ще пасне на отбора и после ще го хванем за макарите.Договорите винаги се правят да са изгодни за клуба, а не за футболиста.Хвани го за 4-5г. каквито договори подписват ФК с далновидни ръководства пък си остави кауза в договора, че ако футболиста не пасне на отбора може да бъде освободен.Аз не знам някой нормален футболист, който има подписан дългосрочен договор да не иска да си тръгне свободен в случай, че не успее да се наложи в отбора си.Всеки футболист иска да играе...няма такъв футболист, който да иска 4-5 години да стои на пейката и да не помирише терен.Какви са тези договори за по 1-2 г от страна на ръководството ни не знам, майна.Това за мен е пълна аматьорщина!Тоя Илиян Йорданов нашите го гледат от 1 г., игра в контролите с Любимец срещу нас, на които ясно показа, че е футболист с качества.Нашите вместо да го вържат с договор за 4 г. те ми подписват с него за 2,5 г.Пълна идиотщина от страна на Узунов, или който там прави договорите.Ако искате ми се сърдете, но на мен това ми е мнението!
+2
 
 
Локомотив Пловдив този път показа,как се прави селекциия!!!!! Този път наистина сме доволни от нея,без грам съмнение! Селекция само от класни и доказани играчи,без "интернет изцепки"! Евала на Кокала! Евала на спортното ни ръководство! ПП: Само като си спомня,че селяните в жълто,само преди месец се перчиха,че Караджов отива при тях?????:):))))):)! Онзи ден в Сандански като си говорих с него на тази тема,човека се пукна да се смее,като каза:как ще ида при тия бе??? Ти луд ли си? Аз не съм вратар за село!"Това му бяха думите! Знам,че НЕградските ще ги заболи,но това е самата истина!!!!!.....Като се сетя за "триото" от Лудогорец,още повече ми става смешно!!! Да не говорим за "гръмката" им селекция!?.....:):):)!
+2
 
 
Щом е подписал за една година е ясно ,че пак е имал големи претенции и пак е правил фасони ...Не уважавам такива хитрици ,да не говорим ,че много си пада по нощният живот ,той си въобразява че ,като е играл в ЦСКА е някаква много голяма звезда и се надява след една година пак да го поиска някой от грандовете и там да си лапка по 15000 на месец . От такъв ,файда няма ,но ще видим...защото ако непокаже добри игри ,може да иде още по надолу
+9
 
 
бях против идването на Емил Велев на Лаута, но всичко това което прави и продължава да прави за Локомотив Пловдив с радост си връщам думите назад !!! Това определено е един от най-добрите треньори за Локомотив !!! Тази пролет със сигурност Локомотив ще е по-силен и отново няма да има кой да ни спре , особенно на Лаута !!!
на 31.01.2012 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+5
 
 
за пореден път добро попълнение тази зима.айде папагалите за купата да ни дойдат
+8
 
 
Пореден добър трансфер. Кокала е капацитет, ще направи супер отбор. Мощно напред , ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+12
 
 
Локомотив отсяда в уникален хотел в курорта Белек, близо до Анталия!В градчето Белек пловдивчани ще се настанят в петзведния хотел "Кремъл палас", известен като "WOW Kremlin Palace". В комплекса на руски олигарси Локо ще тренира до 15 февруари и ще изиграе 6 контроли.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: