ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пиронкова и Кузманов официални гости на Черно-бялата Коледа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 16.12.2011Коментари (15)6138
© Plovdiv24.bg
Най-добрите пловдивски тенисисти в момента - Цветана Пиронкова и Димитър Кузманов - Мико, ще бъдат официални гости на шестото издание на Черно-бялата Коледа, информира официалният сайт на клуба. Двамата са състезатели на тенис клуб "Локомотив" (Пд), а освен това не крият предпочитанията си към черно-бялата идея. Мико (на снимката с червения пуловер) дори не пропуска мач на Лаута, когато не е ангажиран с участие по турнири. Припомняме, че Черно-бялата Коледа е в неделя от 12,00 часа в концертна зала на бившия партиен дом.

На тържеството ще бъде обявен футболист №1 на Локомотив (Пд) за 2011 година. Ще бъдат наградени и най-добрите трима юноши в следните възрастови групи - деца, младша и старша възраст. Освен това ще бъде презентиран проектът за изграждане на новата Трибуна Бесика.

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
И далече да отидем , и далече да умрем , черно-бели ще останем до последния си ден
+17
 
 
Именно тази традиция бе едно от нещата, които въжделеехме да възродим през 2006г. Искахме да се съберем в дните преди Рождество - за да изпратим отминаващата година и споделим вълнението на идващия Празник. Защото нима ние, локомотивци, не сме едно голямо семейство? Всекиму е познат и скъп трепетът, когато в предколедните дни се забързваме към дома, при най-близките хора. Колко силен е поривът да се съберем - пристигат децата от странство, идват роднините - както юмрук се сбира на едно родът. Искахме по същия начин и ние, локомотивци, да имаме "наш" ден в заника на годината, когато се срещаме, осмисляме общите дни - и отправяме надежда за идните. Нашето черно-бяло семейство има нужда от това! Тази неделя ще го сторим за шести пореден път. Ще дойдат ветерани - възрастни вече хора, зад чиито заснежени коси, несигурна стъпка и приведени плещи стоят някои от най-епичните страници на клубния летопис!... Там, в сърцето на Пловдив, ще бъдат някои от настоящите играчи, ще се оглася въздухът от глъчката на неизменната наша надежда - децата и юношите от школата, там ще са нашите съпруги, приятелите. Ще бъде време за разтваряне на душите, светлина и дух! Щастлив съм, че ще споделим празника! Подготовката е усърдна, по локомотивски ентусиазирана и с импровизации - но даваме цялото си сърце, за да изживеем отново романтиката на онова, което ни споява - голямата Любов към Локомотив Пловдив! Нека осмислим и изпратим отминалата година, да пазим поуките на всичко, което стана - тачейки постигнатото и вдъхвайки искрицата на идваща надежда за любимия клуб. Да се прегърнем с приятелите от нашето черно-бяло семейство! Защото именно такава е нашата общност: семейство. Със своите възрастни люде, от които, наред с почитта, черпим пример и вдъхновение, с усилени труженици в разцвета силите - и с никнещи около нас щастливи усмивки на малките локомотивци! Имаме своята кауза, имаме дом - нашия град, споделяме общи ценности. Пулсът на нашите добродетели ни споява, сочейки пътя през времето - ето някои сред тях: всеотдайност, трудолюбие, мъжество, доблест, почтеност, усърдие, лоялност, скромност, вяра. Всичко това се вплита в една дума: Любов! Онази пламтяща и дълголетна любов към клуба, който на десетата си още година заслужил прозвището "любимец"! Днес, десетилетия по-късно, отново се сбираме: защото вярваме, че клубната съдба е наше общо дело - и наша свещена отговорност са щастливите бъднини на Локомотив, за които всички мечтаем! Добре дошли, приятели - до неделя!
+10
 
 
Да спазим традициите на нашите деди - това е най-голямата чест за нас. Нека съберем черно-бялото семейство малко преди най-светлия християнски празник - Рождество Христово. Само Локо!
+9
 
 
Фантастична инициатива !!!!!!!! Ще бъде уникално! Това празненство,което вече 6-та година прави най-обичания фен клуб в България е нещо неописуемо и всяка година го чакам с нетърпение! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!
+12
 
 
И тази година,няма да пропусна.Само Локо!!
+13
 
 
ГОЛЯМОТО СЕМЕЙСТВО НАРЕЧЕНО ЛОКОМОТИВ СЕ СЪБИРА НА ЧЕРНО -БЯЛА КОЛЕДА.ЧЕСТИТО.
+14
 
 
Събира ни една идея с името Локомотив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: