ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Край на сагата: Иван Караджов подписа с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:38 / 27.01.2012Коментари (39)8116
© Plovdiv24.bg
Край на сагата около трансфера на вратаря Иван Караджов. Както известно Караджов имаше проблем с подписването на договор с "черно-белите", тъй като спънки му правиха от бившия му клуб ЦСКА. Днес Краджата официално подписа с тима от "Лаута" за 1,5 години. Новината съобщи старши-треньора на Локо Емил Велев, пред репортер на Plovdiv24.bg.

Междувременно днес приключи лагера на "смърфовете" в Сандански и се очаква следобед отбора да се прибере в Пловдив. Треньорът Велев ще даде почивка на играчите си до понеделник, когато ще ги събере на първа тренировка на "Лаута".
Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Велев доказа, че е добър селекционер.Още в самото начало заяви, че ще търси вратар, централен защитник и нападател и точно на тези постове имаме нови и то класни попълнения.Сега се моля, той да остави Здравко Лазаров на пейката,за да може младите като Цеков,Йорданов и Спасов да имат възможност да се докажат и да израстнат като футболисти. Здравко ще е по-полезен ако играе по едно полувреме или половин час. Той не е вкарал гол от не знам кога.Няма да е лошо и ако на Базил се даде малко по-вече почивки. Сега вече имаме двама стабилни вратари и централни защитници в лицето на Карадйов, Павлов, Дяков и Бенжито.Двамата юношески национали - Й.Ангелов и Б.Бисеров ще са им резерви в центъра. На беците сме добре, също и с опорните халфове - Витанов,В.Георгиев и Т.Готчев.За нападението вече споменах. Единственно имаме нужда от един офанзивен half -плаъмакер и сме напълно готови със селекцията.Много добра работа от страна на нашият треньор. На пролет ще имаме много поводи за радост.Предчуствам го от сега.
+2
 
 
От досегашните селекции след идването на Коко,за първи път,сегашната е най-стойностна и обмислена! Отново имаше "поток" от пробващи се,но това е повече от нормално за голям клуб като Пловдивския Локомотив! Важното е,че никой от "пришълците" не беше взет според видеата в някои сайтове,за разлика от предишни трансферни прозорци! Сега взехме само доказани попълнения,пък и като погледнем реално,друго не ни трябваше! В най-добрия случай можем да вземем още един класен нападател,но се надявам Любчо Цеков да продължи тепърва да ни изненадва с добри игри! Ако той успее да заеме така наболелия пост в нападението до Карвальо,това ще бъде несравнимо с всеки друг вариант!!!!! Но нека оставим треньора да прецени! Досега е почти безгрешен! ЛОКОМОТИВ Пловдив НАД ВСИЧКИ И НАД ВСИЧКО!
-3
 
 
Преди време когато се пишеше че евентуално ще отиде в Ботев феновете от лаута го наричаха пе*ал и какво ли не,а сега вече е най великия трансвер.....пе*ал ли е, или вече не е.
на 27.01.2012 г.
+3
 
 
Браво,този трансфер с Танко Дяков са наи-добрите до момента,да не забравяме, ще го кажа в стил Пената и онова момче от жълтите :)))))
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Отличен трансфер. Едни събират бабереци , а при други идват футболисти от класа. Такъв е живота. Всеки предпочита силните, а не някви измислени отборчета. Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: