ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Андерс Нилсен пристигна: Искам да играя в Лига Европа с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 07.01.2012Коментари (92)9566
© Gong.bg
Пристигналият тази вечер в София за преговори с Локомотив Пловдив датски централен бранител Андерс Нилсен даде първото си интервю на българска земя.

"Научих много за Локомотив Пловдив в последните три седмици, видях, че това е един от големите клубове в България, станал е шампион на страната през 2004 година. Мисля, че това е добър отбор, който иска да играе в Лига Европа, а това е и моята цел", заяви Нилсен.

"Ще разговарям с президента, мениджъра и треньора. Ще се видя с хората от клуба и ще преговаряме за договор, ще видим как ще се развият нещата."

"Ще преговарям с клуба за контракт, не мисля, че ще минавам пробен период. Треньорът е гледал записи с мои мачове, видели са как играя и мисля, че ме искат. Сега ще говорим за постигането на споразумение", каза 25-годишният датски защитник на Аерогара София.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
наште -ваште теми който и форум видиш са на много видялите и чули отнякъде фирософи от лаута.така че ще съм постоянно тук за да изразя мнение а не празни инфантилни приказки
0
 
 
а уж първо щяхме да ги гледаме на живо.... дано го бива момчето.. Само Локо
+2
 
 
Ай спрете се вече бе.Какво само в нашите теми стоите.Гледайте си "звездния" отбор и не ни мислите нас.То си личи кои са комплексари.В нашите теми пишете повече отколкото във вашите.Смешни сте.......
+1
 
 
Споко пич може и да ти се играеш в Европа ама с локуту едва ли,освен ако Тото Динев не реши пак да ви заведе на Марбея!
-3
 
 
Спрете се бе!МИСИРИ!!Постоянно за комплекси говорите,а по-големи комплексари от вас няма майна!!Нали при вас пристигат най-добрите?Кво ви е*е някой си Нилсен??Нали правите стадион за 30 милки??Що се занимавате с беднюги като нас??Ще ви кажа що-ЩОТО ВИ БОЛИ!!!БОЛИ ви,щото брокерите изсипаха чували с пари на гомнежа,събрахте всичко най-добро,и НЕ СТАНАХТЕ шампиони...Ние за три години постигнахме това,което вие направихте за 30!Това ви боли.!!Вие не станахте,щото нямаше кой да ви НАЗНАЧИ за шампиони!!Ние живеем ДНЕС и СЕГА-вие живеете с миналото.Дори пенсията Оризон,не помни кога сте ставали шампиони...И то сте ставали,заради обединението ви със Спартак-най-добрия отбор в града по онова време,жертван заради армейското ви недоносче,известно като малката чорба!!И сега сте НИЩО!!!Виждате си селекцията,и ви БОЛИ!!Заради вас затриха Марица...Спартак е на път-и НИЩО!!!Амбицията на шепа селяни не стига!!А вие сте точно такива-ТЪПИ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ!!!
-1
 
 
Андерс Нилсен пристигна: Искам да играя в Лига Европа с Локомотив. Коко Динев: И аз искам Лига Европа, ама няма...
+1
 
 
Голи факти от АП.Сезон 2010-2011 средна посещаемост в България.1 място Ботев Пловдив-средна посещаемост 4736 във В група с около 200 души гостуваща агитка.2 -Черноморец Бургас-4075,3-ЛС-4012,4-Лудогорец във Б група-3625.5 Локомотив Пловдив-3388.Отборите от А група имат по две домакински срещи срещу Левски и ЦСКА с гостуващи агитки около по 1000-1500 зрители.Първи полусезон.Ботев 1 място в Б група със средна посещаемост 2928 зрители.А група 1 място Ботев Враца-5256,2 място Берое-4671.....Локомотив Пловдив 8 място-2411 зрители средно на мач.Местата в А група са субективни,защото някои не са играли с т.н. грандове.Пловдивският Локомотив е сред тях.Това са конкретните факти,а останалото е варианти на тема.И запомнете сегашният капацитет на Лаута е 6800 зрители,а на ст. Христо Ботев 22000.С броячи господа,а не на око от коментаторската трибуна.Да ви напомням ли че Ботев е символ на Пловдив.И това е заради вас локомотивци.И по-точно заради такива като Home.Aз лично гласувах в началото още за тепетата и не съжалявам.Home след като си тръгнал да спориш бих те попитал кога северният втори етаж на градският стадион си го виждал пълен,за разлика от южният.От мача ви с РАБА-ЕТО до сега.Не съм ви изпускал международен мач,а и съм бил на почти всички дербита със шопите.Само не ми споменавай мача ви с Берое , с Розова долина или полуфинала в Ихтиман защото съм бил и на трите.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Най-голямата лъжа на жълтите е, че били повече от нас! Започнаха със свободен вход за пенсионери и ученици + безплатно пепси! Е то така и "Белите орли" ще понапълнят стадиона.Истината лъсна, когато на входовете на ст. Христо Ботев сложиха контрол и авантата - СПРЯ!Изведнъж от 7 000 се стопиха на 3 000.Сега ЩО не сте 7 000 или 12 000...нали сте повече от нас?Голямата ЛЪЖА на жълтите, че имали повече публика от нас ЛЪСВА по време на мачовете между двата отбора.Футбол гледам повече от 30 г. НО НЕ си спомням някога жълтите като агитка, и като публика да са били повече от нас.Да не говорим, че жълтите си имат журналистчета по медиите, на които им подхвърлят някой лев да пишат за тях и да ги изкарват по 12 000 на всеки мач.Спор няма, че БотевЪ има публика, но в никакъв случай не са повече от нас!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: