ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо иска Танка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 13.12.2011Коментари (17)5358
© studiodechev.com
Локомотив Пд иска защитника на Локомотив Сф Танко Дяков. На "Лаута" са си заплюли бранителя и само изчакват той да се раздели официално със столичните "железничари". Преди няколко дни футболистът обяви, че иска да напусне "червено-черните" заради финансовата криза в клуба.

"Смърфовете" почти сигурно ще успеят да се преборят за подписа на Дяков, тъй като преди няколко сезона той игра за Вихрен, където собственик бе настоящият бос на Локо Пловдив Константин Динев.

Нуждата на "черно-белите" от класен централен защитник се увеличи още повече след вчерашния ден, когато клубът се раздели с Мартин Кавдански и Атанас Рибарски. Френският бранител Юнес Бенжелюн също иска да напусне.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Високи и яки футболисти ни трябват! Ще мачкаме с физика!
+1
 
 
Всичко за Дяков и Горанов е досущ като оповестените "трансфери" досега в жълтия клуб от по-долните дивизии! Това са само писаници ня някои всекидневници заради "сушата" откъм новини по това време на годината! На всичкото отгоре само преди седмица Велев заяви,че няма да привличаме футболисти от съименника ни от софия а днес вече "взимаме" двама от там!??? Иначе Танко за мен е много добър футболист,въпреки факта,че е по-грубичък,но умее да играе офанзивно и да бележи с глава! Добре ще е ако го вземем! За Горанов не съм на това мнение! Както повечето играчи преминали от нас в шопския клуб с 2 каруци публика,Румен не "блести" с нищо особено в престоя си там,даже напротив! Все пак тепърва медиите ще "трансферират" доста играчи в отборите ни и това е нормално заради паузата,в която сме в момента! Има треньор и ръководство,те ще решат в крайна сметка! Аз съм оптимист,защото положителните промени с идването на "Кокала"са очевидни и смятам,че тепърва ще видим още.....! САМО ЛОКО!
0
 
 
Приятел,мрънкаме за Кавдански които е на 24г.
на 13.12.2011 г.
+1
 
 
Много по-класен защитник от Кавдански. Не пишете глупости само се показвате колко не разбирате от тази игра. Самото сравняване на голобрад младеж с опитен защитник със сумаси мачове в А група е смешно.
+2
 
 
стига сме мрънкали Нека който иска да играе в Локомотив да му се даде шанс взехме Млади талантливи бъдещи национали Илиян Йорданов Маламов нали уж искахме млади играчи и Българи ето идват.Нека да се даде път на младите това за тънко дяков не въобще сигурно вие почнахте да плеуте дайте шанс на момчето да видим какво може и дани уж беше рисков ауу няма грешен мач момчето и беше най добрия в халфовата линия изчакайте да видим какво ще стане.Вчера между другото Горанов ми каза че на 80 процента ще подпише с нас това е много добра новина ако стане реалност
+3
 
 
когато не играеш по свирката на шефа или си тръгваш или си уволнен, само ме яд че вместо да вървим нагоре май тръгваме надолу.
+3
 
 
Не знам каква е логиката да имаш двама готови централни защитника в лицето на Бенжелюн и Кавдански и да ги заменяш с футболисти,които първо са на по-ниско от тяхното ниво и второ отново трябва да се сработват с отбора.Няма как всеки полусезон да сменяш играчи и да гониш високи цели.
+3
 
 
Тоя е голям дърводелец за какво ни е не знам.Много антипатичен футболист.Кавдански е сто класи над тоя смешко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: