ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев на крачка от финал за Купата след голям бой по ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 25.03.2019Коментари (0)3349
©
Ботев (Пловдив) направи решителна крачка към финала за Купата на БФС при набор 2005. В първи полуфинален мач "канарчетата" се наложиха 4:1 над ЦСКА-София, а двубоят се игра на един от терените на "червените" в столицата.

Момчетата на Румен Байрев прегазиха своя съперник и в голяма степен обезмислиха реванша. Ответната среща между двата тима е в началото на април в Коматево.

Още във втората минута домакините удариха греда, след като играч в "червено" засече центриране от корнер. В 8-ата минута Димитър Петров шокира вратаря на "армейците", след като стреля директно от 35 метра, топката тупна пред стража и влетя във вратата.

Минута по-късно Александър Маджаров отрази опасен удар към вратата си. При последвалия корнер се получи разбъркване и нападател на ЦСКА-София с удар от близка дистанция изравни. 

В 12-ата минута столичани бяха близо до пълния обрат, но шут от близка дистанция се отрази от левия страничен стълб на "жълто-черната" врата. В 18-ата минута Асен Митков бе оставен непокрит и от чиста позиция засече с глава, но покрай вратата.

В следващите минути двата тима си размениха по един удар, а в 32-ата минута "канарчетата" върнаха аванса си. Ботевистите осъществиха красива атака, в края на която Мартин Драганов центрира, Андрей Цой овладя в наказателното поле и след като се освободи от защитник отправи техничен удар за 2:1.

През второто полувреме Ботев бе тотален господар на терена и "жълто-черните" се възползваха по най-добрия начин от превъзходството си. В 40-ата минута след центриране от корнер топката попадна в Стефан Трайков, той преодоля двама защитници и пусна към Марио Начев, който с хубав удар прехвърли вратаря за 3:1.

В 43-ата минута индивидуален рейд на Костадин Татаров завърши с удар, спасен от вратаря на домакините. В 61-ата минута Димитър Петров и Асен Митков комбинираха, топката попадна във Валентин Иванов и той с диагонален шут фиксира крайния резултат.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА БОТЕВ: Александър Маджаров, Добромир Павлов, Христо Цветков, Божидар Сидеров, Костадин Татаров, Димитър Петров, Асен Митков, Андрей Цой, Мартин Драганов, Стефан Трайков, Марио Начев.
Още по темата: общо новини по темата: 313
10.06.2019
10.06.2019
07.06.2019
29.05.2019
28.05.2019
11.05.2019
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: